Ο Έλον Μασκ: «Έχω αιώνες να κάνω σεξ» - Διαψεύδει ότι είχε ερωτική περιπέτεια με τη γυναίκα του φίλου του

Ο Έλον Μάσκ θα υπηρετήσει προσωρινός CEO του Twitter

Υποστηρίζει ότι δεν είναι το «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο του φίλου του και δισεκατομμυριούχου Σεργκέι Μπριν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο επίκεντρο της προσοχής του διεθνούς Τύπου έχει βρεθεί για μία ακόμη φορά ο Έλον Μασκ εξαιτίας δημοσιευμάτων για την προσωπική του ζωή. Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι απέκτησε δίδυμα με πρώην στέλεχος σε εταιρεία του, και μάλιστα την ίδια περίοδο που καλωσόριζε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του με την ττραγουδίστρια Grimes, δημοσίευμα της Wall Street Journal παρουσιάζει τώρα τον μεγιστάνα της τεχνολογίας ως «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο του φίλου του και συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν.

Ο Μπριν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του, Νικόλ Σάναχαν, τον περασμένο Ιανουάριο, επικαλούμενος «ασυμφωνία χαρακτήρων». Φίλοι του ζευγαριού ισχυρίστηκαν ωστόσο, μιλώντας στην εφημερίδα, ότι η Σάναχαν είχε μια ερωτική περιπέτεια με τον Μασκ τον Δεκέμβριο του 2021, την περίοδο που διεξαγόταν το φεστιβάλ Art Basel στο Μαϊάμι.

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X