Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απέβαλε δύο παίκτες ο Τεν Χάαγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατέληξε στον Τεν Χαγκ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χάαγκ απέκλεισε από τα σχέδια του ποδοσφαιριστή επειδή άργησε δύο φορές στις συναντήσεις της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αλλάζει» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χάαγκ!

Οι «Μπέμπηδες» έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά  τη preseason περιοδεία τους στην Ταϊλάνδη και την Αυσταλία.

Όπως φαίνεται, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να ενστερνίζονται τις καινοτομίες που έχει φέρει ο Ολλανδός τεχνικός. Συγκεκριμένα, ο κόουτς των «Κόκκινων Διαβόλων», έχει εισάγει νέους κανόνες που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα διατροφής, το χρόνο προσέλευσης και την κατανάλωση αλκοόλ.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ένας παίκτης, το όνομα του οποίο δεν αναφέρεται, καθυστέρησε δύο φορές στις συναντήσεις της ομάδας.

Η «Athletic» αναφέρει πως για το επερχόμενο φιλικό στην Αυστραλία, ο παίκτης αποσύρθηκε, ως τιμωρία.

Για θέματα πειθαρχίας, ο νέος τεχνικός είχε ενημερώσει:  «Όταν θέλεις να έχεις αποτελέσματα, χρειάζεσαι ομάδα», είπε. «Είναι οργάνωση, συνεργασία και επίσης πειθαρχία. Όταν δεν υπάρχει πειθαρχία τριγύρω, δεν θα τη βρεις ούτε στο γήπεδο. Είμαι πολύ αυστηρός σε τέτοια θέματα. Θα πω σε κάθε παίκτη τι περιμένω από αυτούς. Έχω υψηλά στάνταρ γιατί είσαι εδώ, παίζεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε πρέπει να το δείχνεις κάθε μέρα στο γήπεδο. Γιατί δεν ενεργείτε σύμφωνα με τα πρότυπά σας; Αυτή είναι μια προσδοκία που έχω. Νομίζω ότι τα καταφέραμε καλά. Οι παίκτες ανταποκρίνονται καλά στις απαιτήσεις που έχουμε».

Οι μέθοδοι που έχει περάσει ο Τεν Χάαγκ έχει κερδίσει αρκετά μέλη της ομάδας και ιδιαίτερα τον Ντε Χέα: «Χρειαζόμασταν μια καλύτερη κουλτούρα, να σκεφτόμαστε μόνο το ποδόσφαιρο, τίποτα άλλο», είπε ο Ισπανός πορτιέρε όταν ρωτήθηκε για τη φιλοσοφία του νέου προπονητή του.

«Φυσικά, δεν μπορείς να αργήσεις. Άνθρωποι που δουλεύουν στις δουλειές τους, δεν μπορούν να αργούν. Οπότε πιστεύω ότι δεν μπορείς να αργήσεις στην προπόνηση, δεν μπορούμε να αργήσουμε στις συναντήσεις. Έτσι είναι η ζωή, πρέπει να είσαι στην ώρα σου και επαγγελματίας».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X