«Η ΑΕΚ θέλει τον Πογιάνπαλο, 3 εκατ. ευρώ ζητά η Λεβερκούζεν»

Η ΑΕΚ θέλει Πογιάνπαλο για φορ!
Photo Credits: INTIME

Γερμανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τζοέλ Πογιάνπαλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε γερμανική ιστοσελίδα τονίζουν ότι η ΑΕΚ έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Τζοέλ Πογιάνπαλο.

Σε άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του περιοδικού, ο βαν Νοκς υποστηρίζει επίσης ότι η ΑΕΚ έχει αναδειχθεί ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Φινλανδού επιθετικού Joel Pohjanpalo.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ένωση είναι υποψήφιος «μνηστήρας» για τον επιθετικό της Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το γερμανικό κλαμπ θέλει να απαλλαχθεί από το συμβόλαιο του Φινλανδού επιθετικού. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Λεβερκούζεν παρατάσσεται με σύστημα που έχει έναν επιθετικό και στο ρόστερ της έχει αυτή τη στιγμή, τέσσερις.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι θα τον πουλήσει «όσο-όσο». Τη περσινή σεζόν, ο Πογιάνπαλο σκόραρε 16 γκολ με τη Ρίζεσπορ στη τουρκική Süper Lig, ανεβάζοντας έτσι την χρηματιστηριακή του αξία στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Οι άνθρωποι της Μπάγερν κοστολογούν τον 27χρονο φορ 3 εκατ. ευρώ. Το ρεπορτάζ τονίζει ότι η ΑΕΚ δεν είναι τόσο πρόθυμη να δαπανήσει τόσα χρήματα για τον Φινλανδό, καθώς έχει δώσει ήδη πιο πριν χρήματα για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της Χόφενχαϊμ.

 

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X