Στεφ Κάρι: «Θα βρεθούν άνθρωποι να σου πουν ότι λατρεύουν αυτό που κάνεις και άλλοι πως το μισούν»

Στεφ Κάρι: «Θα βρεθούν άνθρωποι να σου πουν ότι λατρεύουν αυτό που κάνεις και άλλοι πως το μισούν»
Photo Credits: INTIME

Ο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ, Στεφ Κάρι, απάντησε στο αν οι Γουόριορς άλλαξαν προς το καλύτερο ή όχι, το τρόπο παιχνιδιού στο NBA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μπάσκετ άλλαξε κατά πολύ τη προηγούμενη δεκαετία, από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Απόλυτος πρωταγωνιστής είναι ο γκαρντ των «Πολεμιστών», Στεφ Κάρι.

Η λεγόμενη pace and space επίθεση, τα long shoots, είναι στοιχεία που δεν μπορούν να αγνοηθούν για την ομάδα του Στιβ Κερ.

Ο καλύτερος σουτέρ στην ιστορία του NBA, απάντησε αν ο τρόπος παιχνιδιού των Γούοριορς, άλλαξε το άθλημα προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Το «30» των πρωταθλητών απάντησε:

«Κάθε φορά που αλλάζεις τον τρόπο με τον οποίο παίζεται ένα παιχνίδι, κάτι που γινόταν επί χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες, θα βρεθούν άνθρωποι να σου πουν ότι λατρεύουν αυτό που κάνεις και άλλοι πως το μισούν. Απλά διεγείρεις τη φαντασία τους, δείχνεις πως κάτι είναι δυνατό να συμβεί. Όπως γίνεται το ίδιο και με τα μικρά παιδιά στο παρκέ, βλέπουν κάτι που είναι δυνατό να συμβεί αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά. Θέλει χρόνο και πολλές επαναλήψεις, προσήλωση, αφοσίωση και πειθαρχία, αλλά είναι δυνατό».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X