ΑΕΚ: Αυτό είναι το τρομερό συμβόλαιο του Βίντα – Πόσα θα παίρνει αν υπογράψει!

Οι Κροάτες επιβεβαιώνουν: «Ο Βίντα συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο της εποχής Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Ντομαγκόι Βίντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ηγεμονικό συμβόλαιο θα λάβει ο Ντομαγκόι Βίντα αν υπογράψει στην ΑΕΚ!

Σύμφωνα με το Sport24, οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν τον πήχη εκεί που δεν το έχουν κάνει ποτέ για κανέναν ποδοσφαιριστή και πλέον έχουν καμφθεί και τα τελευταία εμπόδια για να ενταχθεί ο 33χρονος στόπερ στην Ένωση.

Μαζί με το υψηλό πριμ υπογραφής, οι ετήσιες αποδοχές του Βίντα θα ανέρχονται σε 1, 6 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια. Επίσης θα υπάρχει πρόβλεψη για επιπλέον ανανέωση ενός έτους εφόσον και στις δύο σεζόν του στην ομάδα ο ποδοσφαιριστής πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Αυτή είναι μία πρόταση της ΑΕΚ που έχει πέσει στο τραπέζι και είναι ακόμα υπό συζήτηση.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια συνταρακτική εξέλιξη με πρόταση άλλης ομάδας που να είναι σημαντικά μεγαλύτερη από αυτή της ΑΕΚ, η ολοκλήρωση αυτής της πολύ σημαντικής προσθήκης ίσως καταγραφεί εντός των επόμενων 48 ωρών. Πιο αισιόδοξοι μιλούν ακόμα και για σήμερα ή αύριο το αργότερο.

Ο Βίντα είναι γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1989 στο Όσιγιεκ της Κροατίας. Είναι 98 φορές διεθνής έχοντας και 4 γκολ και έχει παίξει σε αρκετές ομάδες.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στη Λεβερκούζεν (9 συμμ.), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (68 συμμ., 8 γκολ), Όσιγιεκ (90 συμμ., 6 γκολ), Ντινάμο Κιέβου (160 συμμ., 13 γκολ) και εσχάτως αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας, όπου είχε συνολικά 164 ματς και 16 τέρματα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X