ΑΕΚ: Ο Μπότος έφυγε για την Ελλάδα - Πάει δανεικός!

ΑΕΚ: Ο Μπότος έφυγε για την Ελλάδα - Πάει δανεικός!
Photo Credits: INTIME

Δανεικός συνεχίζει από την ΑΕΚ ο Γιάννης - Φοίβος Μπότος

Ο Γιάννης Φοίβος Μπότος θα συνεχίσει ως δανεικός από την ΑΕΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ο 22χρονος άσος της Ένωσης έφυγε κατά τη διάρκεια του χθεσινού ρεπό από την Ολλανδία για την Ελλάδα ώστε να ολοκληρώσει τις λεπτομέρειες για τον δανεισμό του. Πιθανότατα και αυτός ο δανεισμός θα είναι σε ομάδα του εξωτερικού, όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Στα 22 του χρόνια, παρότι φαίνεται να διαθέτει αρκετό ταλέντο δεν έχει βρει χώρο στην Ένωση για αυτό και βρήκε αρκετά αγωνιστικά λεπτά στην Ολλανδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο ως το 2023, οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του πριν αναχωρήσει ως δανεικός.

Ο Μπότος αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό της Ενωσης με την Γκενκ, αλλά έμεινε εκτός από το δεύτερο ματς με την Φόλενταμ την Παρασκευή. Τις τελευταίες ημέρες πριν το φιλικό έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης μαζί με άλλους συμπαίκτες του.

Με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, ο Μπότος έχει 8 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ την 1,5 σεζόν που βρέθηκε δανεικός στην ολλανδική Γκόου Αχέντ Ιγκλς έπαιξε 47 αγώνες σημειώνοντας 8 γκολ και 3 ασίστ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X