ΑΕΚ: Τελικές επαφές για Βίντα, οι σκέψεις για Πλάνιτς

ΑΕΚ: Τελικές επαφές για Βίντα, οι σκέψεις για Πλάνιτς
Photo Credits: INTIME

Μέσα στο Σαββατοκύριακο στην ΑΕΚ προσπαθούν να τελειώσουν τη μεταγραφή του Βίντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα ύψη βρίσκεται ο μεταγραφικός…υδράργυρος της ΑΕΚ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, στην Ενωση είχαν θέσει ως στόχο μέσα στο Σαββατοκύριακο να τελειώσουν με την υπόθεση του ενός κεντρικού αμυντικού που αναζητείται. Όλα δείχνουν, ότι αυτό θα επιτευχθεί με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και την οριστικοποίηση της απόκτησης του Βίντα. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και ο Κροάτης άσος τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει πως είναι θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις.

Για τη διαφαινόμενη συμφωνία υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στην Κροατία, που επιβεβαιώνουν πως τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Ο Βίντα είχε δεχθεί πρόταση ανανέωσης από την Μπεσίκτας, είχε επίσης στα χέρια του και εξαιρετικά οικονομικά προσφορά από τη Σαουδική Αραβία αλλά τελικά επέλεξε την ΑΕΚ. Βασική αιτία γι’ αυτό και η επιθυμία του να μείνει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ώστε να παραμείνει στην εθνική ομάδα της Κροατίας εν όψει Μουντιάλ 2022.

Αναμονή για τον Πλάνιτς

Ο Βίντα φαίνεται πως θα ανοίξει τον χορό των στόπερ για την ΑΕΚ, αλλά δεν θα είναι ο μόνος. Η ΑΕΚ βλέπει την περίπτωση του Αλβαρο Γκονζάλες, αν και το ενδιαφέρον της μεξικάνικης Τίγκρε, έχει ανεβάσει το δείκτη δυσκολίας στην υπόθεση. Συν τοις άλλοις, για την Ενωση υπάρχει εδώ και καιρό η πρόθεση να αποκτηθεί ο Πλάνιτς. Και παρά το χαμήλωμα της υπόθεσης που επιχειρήθηκε τις τελευταίες ώρες και έπειτα από τις πληροφορίες πως η Μακάμπι Χάιφα άλλαξε στάση, το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Είναι φανερό πλέον, ότι για τον Πλάνιτς θα κριθούν πολλά από το αποτέλεσμα της ρεβάνς των Ισραηλινών με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Σε περίπτωση πρόκρισης, περιπλέκεται η υπόθεση και δυσκολεύει ιδιαίτερα. Σε αποκλεισμό της Μακάμπι, μπορεί να επικρατήσει η λογική και ο Πλάνιτς να παραχωρηθεί στην ΑΕΚ, στην οποία δεδομένα θέλει να συνεχίσει – άμεσα ή και το επόμενο καλοκαίρι – την καριέρα του. Άρα, το «μπαλάκι» είναι στους Ισραηλινούς. Με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Βίντα πάντως, η ΑΕΚ στέλνει ηχηρό μήνυμα πως δεν «κρέμεται» από κανέναν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X