«Η ΑΕΚ συζητά με Μινγκέθα - Υπρχουν διαφορές με Μπαρτσελόνα»

«Η ΑΕΚ συζητά με Μινγκέθα - Υπρχουν διαφορές με Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Οι Ισπανοί συνεχίζουν να γράφουν για ΑΕΚ και Μινγκέθα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όσκαρ Μινγκέθα φαίνεται πως παραμένει στο… κάδρο για την ΑΕΚ!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η Mundo Deportivo, η οποία με νέο δημοσίευμά της κάνει λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα. Το ρεπορτάζ του Γκαμπριέλ Σανς κάνει λόγο για τέσσερις προτάσεις στους Καταλανούς για τον Ισπανό διεθνή, εκ των οποίων οι δύο, από την Ένωση και τη Θέλτα, έχουν οδηγήσει σε περαιτέρω συζητήσεις.

Η προσέγγιση της Χόφενχαϊμ και της Τζένοα δεν κέρδισε τις προτιμήσεις των «μπλαουγκράνα», που εξακολουθούν να θέλουν να ξεφορτωθούν τον ποδοσφαιριστή και να έχουν ορίσει τιμή πώλησης στα 5 εκατ. ευρώ και μάλιστα σε μία δόση που θα καταβληθεί φέτος. Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται… ζεστό χρήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι απαιτήσεις του δεν πρόκειται να εγείρουν πρόβλημα στις δύο ομάδες που τον κυνηγούν και η μοναδική δυσκολία αυτήν τη στιγμή είναι οι αξιώσεις της Μπαρτσελόνα.

To δημοσίευμα για ΑΕΚ και Μινγκέθα

«Ο Όσκαρ Μινγκέθα επεξεργάζεται την αποχώρησή του από την Μπάρτσα. Είναι αυτός που έχει τις περισσότερες επιλογές σήμερα για να φύγει από την ομάδα. Δύο ομάδες από τις τέσσερις προτάσεις που είχε, η Θέλτα και η ΑΕΚ, σημειώνουν πρόοδο στις διαπραγματεύσεις, αν και υπάρχουν διαφορές στις οικονομικές συνθήκες, κυρίως στην τιμή.

Ο Μινγκέθα είναι ένας από τους μεταγραφόμενους και δεν ταιριάζουν στα σχέδια του Τσάβι, αν και η αποχώρησή του σιγοβράζει. Θέλτα, Τζένοα, Χοδενχάιμ και ΑΕΚ έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τους Ιταλούς και τους Γερμανούς να αποσύρονται από την κούρσα. Η Θέλτα και η ΑΕΚ θα ήταν αυτές που θα συζητούσαν με την Μπάρτσα, η οποία είχε ζητήσει προκαταβολικά πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Το θέμα είναι το τίμημα που συνεχίζει να ζητάει στο Καμπ Νου και που οι δύο σύλλογοι δεν θεωρούν βιώσιμο για έναν παίκτη που είναι απορριπτέος από την αγορά».

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X