Γκάρι Νέβιλ: «Η Μπαρτσελόνα είναι ένας απελπισμένος σύλλογος με χρέη 1,2 δισ.»

Γκάρι Νέβιλ: «Η γκρίνια του Ρονάλντο αυξάνει την πίεση στον Σόλσκιερ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η πώληση ακόμη 15% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της για την La Liga ένα deal που θα της αποφέρει συνολικά 400 εκατ. ευρώ.

Η γνωστοποίηση της συμφωνίας έφερε και επικτιρικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ των επικριτών και ο Γκάρι Νέβιλ, πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, ο οποίος επιτέθηκε σκληρά στη στρατηγική του Τζουάν Λαπόρτα.

Στο Twitter, στο δημοσίευμα στο οποίο η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε νέα συμφωνία με την Sixth Street για το 15% των οπτικοακουστικών δικαιωμάτων της στη LaLiga, ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου θυμήθηκε τη… European Superleague. «Γιατί η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να κυνηγά τη Super League; Αυτος ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ! », έγραψε συγκεκριμένα προσθέτοντας πως: «Είναι ένας απελπισμένος σύλλογος με χρέη 1,2 δισεκατομμυρίων λιρών που ξεπουλά μελλοντικές πηγές εσόδων για να ξοδέψει σε παίκτες σήμερα με την ελπίδα ότι θα αποδώσει. Είναι σα να πετάς τα ζάρια», σχολίασε θεωρώντας την απόφαση πολύ ριψοκίνδυνη.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X