Λίβερπουλ: Ο Τιάγκο είναι ο προσωπικός μεταφραστής του Νούνιεζ στην προπόνηση

Λίβερπουλ: Θα αργήσει να επιστρέψει ο Τιάγκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ «έπιασαν» τον Τιάγκο Αλκάνταρα να μεταφράζει τις οδηγίες του Κλοπ στον Ντάργουιν Νούνιεζ.

Ο Νούνιεζ εντάχθηκε στη Λίβερπουλ από την Μπενφίκα τον περασμένο μήνα και πρόκειται να είναι ο βασικός επιθετικός των «reds» την επόμενη σεζόν. Ο 23χρονος Ουρουγουανός κόστισε 85 εκατομμύρια λίρες σε μια μεταγραφή – ρεκόρ για τον σύλλογο, γεγονός που αυξάνει την πίεση στον νεαρό διεθνή.

Ο βετεράνος μέσος Τιάγκο Αλκάνταρα κατανοεί πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο Ουρουγουανός και έχει θέσει ως αποστολή του να τον βοηθήσει να ενσωματωθεί στην «κόκκινη» οικογένεια. Σε ένα viral βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Twitter, ο Κλοπ φαίνεται να μιλά με την ομάδα του και τον Τιάγκο να μεταδίδει το μήνυμα του κόουτς στον Νούνιεζ κάνοντας με τα χέρια παρόμοιες κινήσεις με εκείνες του Γερμανού κόουτς.

Ο Τιάγκο είναι Ισπανός διεθνής και πέρασε τα πρώτα στάδια της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα. Τα ισπανικά είναι η μητρική γλώσσα της Ουρουγουάης και έτσι το δίδυμο μπορεί να επικοινωνεί εύκολα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν στο εν λόγω βίντεο και τους αρέσει το πόσο πρόθυμοι είναι όλοι να βοηθήσουν τον νεοαποκτηθέντα άσο να εγκλιματισεί.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X