ΑΕΚ: Ανέβηκε κι άλλες θέσεις η ποδηλασία

ΑΕΚ: Ανέβηκε κι άλλες θέσεις η ποδηλασία
Photo Credits: INTIME

Ανεβαίνει συνεχώς το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία του ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ , που συνεχώς φέρνει μετάλλια και διακρίσεις στο Σύλλογο.

Γνωστοί έγιναν οι Πίνακες Αξιολόγησης Πανελληνίων Πρωταθλημάτων των ποδηλατικών σωματείων και των αθλητών από την Ελληνική Ομοσπονδία.

Η ΑΕΚ κέρδισε άλλη μία θέση μέσα σε 1 μήνα, καθώς από την 24η, πλέον βρίσκεται στην 23η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 839 βαθμούς στη Γενική Βαθμολογία των Σωματείων. Στις επιμέρους κατηγορίες, ο «Δικέφαλος» φιγουράρει στην 18η θέση στη Βαθμολογία Δρόμου, στην 23η θέση στην Πίστα και στην 20η θέση στην κατηγορία ΜΤΒ. Μάλιστα, ακόμα δεν έχουν προσμετρηθεί οι τελευταίες επιτυχίες του τμήματος, όπως το ασημένιο μετάλλιο του Μανωλίδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο φυσικά και θα προσθέσει νέους βαθμούς στο Σύλλογο, καθώς και αρκετοί ακόμα αγώνες.

Ο Στράτος Μανωλίδης ξεκινάει το Σάββατο (23/07) με την Εθνική Ομάδα Παίδων για να λάβει μέρος στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες EYOF 2022 που θα γίνουν στην περιοχή Banska Bystrica στην Σλοβακία. Ο αγώνας είναι μία ατομική χρονομέτρηση 8.4 χλμ και ένας αγώνας αντοχής 65 χλμ.

Παράλληλα, ο Nίκος Γεωργιάδης (κατηγορία Νέων Ανδρών) μαζί με τον Ιωάννη Τριανταφυλλίδη (κατηγορία Παμπαίδων) συμμετέχουν από την Παρασκευή (22/07) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCO/XCR/XCC 2022 που διεξάγεται στη Νεάπολη Λασιθίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (24/07).

Στη λίστα των αθλητών, ο Στράτος Μανωλίδης βρίσκεται στην 4η θέση στους Παίδες, στα Μίνι Μεγάλα, ο Ιάσων Γιαλαμάς βρίσκεται στην 21η θέση και ο Κωνσταντίνος Παπίτσης στην 49η.

Η Ελευθερία Λάβαρη βρίσκεται στην 4η θέση στην Κατηγορία των Γυναικών, ενώ η νέα «φουρνιά» αθλητών μας όπως ο Χρήστος Νταβουτιάν, ο Παναγιώτης-Άλκης Καλλίγερος, ο Μάριος-Ανάργυρος Μούργκας και ο Ιωάννης Δάρας έχουν προσθέσει με τη σειρά τους σημαντικούς βαθμούς, καθώς έχουν πλασαριστεί στη λίστα σε καλές θέσεις.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X