Βίντα: Αυτή είναι η «εστεμμένη» σύζυγός του, Ιβάνα που φέρνει πανικό (ΦΩΤΟ)

Βίντα: Αυτή είναι η «εστεμμένη» σύζυγός του, Ιβάνα που φέρνει πανικό (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Ιβάνα Βίντα έρχεται στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντομαγκόι Βίντα αναμένεται να είναι η επόμενη προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΚ και έρχεται για να βάλει τάξη στην κιτρινόμαυρη άμυνα. Μαζί του στην Ελλάδα, θα έρθει και η σύζυγός του, Ιβάνα.

Η εντυπωσιακή 29χρονη συγκέντρωσε τόση προσοχή στο Μουντιάλ όσο και η εθνική ομάδα που πετούσε ψηλά, καθώς ο αριθμός των ακολούθων της στο Instagram εκτοξεύτηκε σε πάνω από 110.000.

Οι δυο τους πρωτοαντικρίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο του Ζάγκρεμπ. Το ζευγάρι ήταν μαζί όταν η Ιβάνα διεκδίκησε τον τίτλο της Miss Κροατία Universe το 2014 και στη συνέχεια καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί το 2015.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Domagoj Vida (@iamdomagojvida)

Ακολούθησε τον Βίντα στην Ουκρανία  και στη συνέχεια στην Μπεσίκτας στην Τουρκία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Domagoj Vida (@iamdomagojvida)

Μέχρι να φτάσει το ζευγάρι στην Τουρκία, η Ιβάνα είχε αλλάζει το επώνυμό της με αυτό του Βίντα και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην πατρίδα τους, την Κροατία.

Δείτε την Ιβάνα ΒίνταΒίντα: Αυτή είναι η «εστεμμένη» σύζυγός του, Ιβάνα που φέρνει πανικό (ΦΩΤΟ) Βίντα: Αυτή είναι η «εστεμμένη» σύζυγός του, Ιβάνα που φέρνει πανικό (ΦΩΤΟ) Βίντα: Αυτή είναι η «εστεμμένη» σύζυγός του, Ιβάνα που φέρνει πανικό (ΦΩΤΟ) Βίντα: Αυτή είναι η «εστεμμένη» σύζυγός του, Ιβάνα που φέρνει πανικό (ΦΩΤΟ) Βίντα: Αυτή είναι η «εστεμμένη» σύζυγός του, Ιβάνα που φέρνει πανικό (ΦΩΤΟ) Βίντα: Αυτή είναι η «εστεμμένη» σύζυγός του, Ιβάνα που φέρνει πανικό (ΦΩΤΟ) Βίντα: Αυτή είναι η «εστεμμένη» σύζυγός του, Ιβάνα που φέρνει πανικό (ΦΩΤΟ)

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X