Ο Λουκάκου παλεύει για να πέσει στα... 101 κιλά

Ο Λουκάκου παλεύει για να πέσει στα... 101 κιλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδική διατροφή που του έχει υποδείξει ο διατροφολόγος της Ίντερ ακολουθεί ο Ρομέλου Λουκάκου, με στόχο στις 13 Αυγούστου να βρίσκεται στα 101 κιλά.
Μεγάλο πρόβλημα αποτελούσε πάντα για τον Ρομέλου Λουκάκου αυτό με τα κιλά.

Ο 29χρονος σέντερ φορ της Ίντερ μπορεί να είναι θηρίο και δύσκολα να αντιμετωπίζεται στις μονομαχίες, ωστόσο αρκετές ήταν οι φορές που η ζυγαριά έδειχνε παραπάνω από αυτό που εκείνος ήθελε.

Μετά την επιστροφή του στο Μιλάνο, ο Βέλγος άσος, ο οποίος από το προηγούμενο πέρασμα του από την Ίντερ άρχισε να προσέχει έθεσε έναν νέο στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος από το να κατέβει από τα 103 κιλά που είναι τώρα στα 101.

Μάλιστα ο ίδιος έχει θέσει σαν στόχο του να φτάσει στα κιλά αυτά πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο αρχίζει στις 13 Αυγούστου. Για να πετύχει τον στόχο αυτό ο Λουκάκου ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής που του έχει υποδείξει ο διατροφολόγος της Ίντερ.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Λουκάκου τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κινήσεις, οι οποίες δείχνουν πως έχει πάρει σοβαρά την φροντίδα του σώματος του, καθώς έχει προσλάβει φυσιοθεραπευτή και προσωπικό γυμναστή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X