Αποκλειστικό enwsi.gr: Η ΑΕΚ βλέπει Άλβαρο Γκονζάλες για στόπερ!

Αποκλειστικό enwsi.gr: Η ΑΕΚ βλέπει Άλβαρο Γκονζάλες για στόπερ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να φέρει εναν παίκτη υψηλού επιπέδου στα στόπερ και ο Άλβαρο Γκονζάλες είναι στη λίστα της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ για Άλβαρο Γκονζάλες!

Η Ένωση πατάει γκάζι για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας της. Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς είναι η μία περίπτωση για την οποία στην Ένωση περιμένουν την επόμενη εβδομάδα και το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό για τις οριστικές εξελίξεις και θέλουν να είναι ο ηγέτης της άμυνας της για την νέα εποχή. Ωστόσο, η Ένωση θέλει ακόμα μια προσθήκη στο κέντρο της άμυνας της. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ κοιταζει αρκετά ζεστά την περίπτωση του Άλβαρο Γκονζάλες της Μαρσέιγ!

Ο Αλβάρο Γκονζάλες έχει συμβόλαιο με την Μαρσέιγ μέχρι το 2024, καθώς το ανανέωσε πέρυσι το καλοκαίρι. Ωστόσο, από τον περασμένο Γενάρη είναι παραγκωνισμένος και έχει επαφές για να αποχωρήσει από το κλαμπ. Μάλιστα, από τον Δεκέμβριο σταμάτησε να παίζει στο πρωτάθλημα και από τον Μάρτη έμενε εκτός αποστολής για την γαλλική ομάδα.

Αποκλειστικό enwsi.gr: Η ΑΕΚ βλέπει Άλβαρο Γκονζάλες για στόπερ!

ΑΕΚ: Ποιος είναι ο Άλβαρο Γκονζάλες

Ο 32χρονος Ισπανός στόπερ που ενδιαφέρει έντονα την ΑΕΚ ξεκίνησε από την Ρασίνγκ παίζοντας στη Λα Λίγκα. Το 2012 μεταπήδησε στη Σαραγόσα με την οποία σε δυο χρόνια έπαιξε 72 ματς. Στη συνέχεια ήρθε η Εσπανιόλ για την οποία αγωνίστηκε επίσης 2 χρόνια έχοντας 74 συμμετοχές αυτή τη φορά. Το μεγάλο βήμα έγινε το 2016 με τη Βιγιαρεάλ με την οποία αγωνίστηκε σε σχεδόν 90 ματς.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Άλβαρο Γκονζάλες μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ. Τον επόμενο χρόνο οι Μασσαλοί τον απέκτησαν αντί 4 εκατ. ευρώ από την ισπανική ομάδα και τον Μάιο του 2021 ο 32χρονος ανανέωσε το συμβόλαιό του για 3+1 χρόνια.

Αποκλειστικό enwsi.gr: Η ΑΕΚ βλέπει Άλβαρο Γκονζάλες για στόπερ!

Την προηγούμενη σεζόν όμως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μέχρι τον Φλεβάρη είχε μόλις 10 εμφανίσεις με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου, αποκαλύπτοντας πως η αιτία του παραγκωνισμού του αφορά την επιθυμία της ομάδας να τον πουλήσει στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Μιλώντας μάλιστα στην ισπανική AS, ο Ισπανός διεθνής εξέφρασε το παράπονό του, τονίζοντας πως δέχθηκε να μειώσει τον μισθό του για να μπορέσει ο σύλλογος να υπογράψει έναν παίκτη. Λίγο μετά τις δηλώσεις του, τέθηκε ουσιαστικά εκτός ομάδας απο τον Χόρχε Σαμπάολι και παραμένει εκτός πλάνων παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2024.

Η ΑΕΚ κοιτάζει την περίπτωση του, έχει τσεκάρει πως μπορεί να τον αποκτήσει και παραμένει πολύ ψηλά στην λίστα της Ένωσης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X