Στέρλινγκ: «Τώρα πλέον θα σκοράρω και θα πηγαίνω στη μάνα μου για φαγητό τις Κυριακές»

Στέρλινγκ: «Τώρα πλέον θα σκοράρω και θα πηγαίνω στη μάνα μου για φαγητό τις Κυριακές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ επέστρεψε στις ρίζες του με τη μετακόμιση στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι και ένα από τα πράγματα που τον χαροποιεί τρομερά είναι και το γεγονός πως πλέον θα βλέπει τη μητέρα του πολύ πιο συχνά.

Ο Στέρλινγκ μετά τη Λίβερπουλ και τη Σίτι, ανήκει πλέον στους «μπλε» της πρωτεύουσας και όντας ένα παιδί μεγαλωμένο στα στενά της πόλης και θαυμάζοντας από πιτσιρικάς το «Γουέμπλεϊ», πλέον επέστρεψε στο Λονδίνο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτό που κάνει την τεράστια διαφορά είναι η απόσταση που ελαχιστοποιήθηκε από τη μητέρα και την γιαγιά του, αφού, είπε μιλώντας από την προετοιμασία της Τσέλσι: «Όταν έφυγα για να πάω στον Βορρά, δεν επέστρεφα σχεδόν ποτέ γιατί ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου.

Συνήθως ανέβαιναν να με δουν η μητέρα και η γιαγιά μου. Τώρα είμαι εδώ, θα παίζουμε Σάββατο, θα σκοράρω, θα παίρνουμε νίκες και τις Κυριακές θα είμαι στη μάνα μου για να φάμε».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X