«Πιέζει τον Πλάνιτς να μείνει η Μακάμπι, θέλει και ο παίκτης»

«Πιέζει τον Πλάνιτς να μείνει η Μακάμπι, θέλει και ο παίκτης»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα από το Ισραήλ για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση Μπόγκνταν Πλάνιτς για την ΑΕΚ.

Παρότι προ ημερών ο πρόεδρος της Μακάμπι Χάιφα, Γιάκοβ Σαχάρ, είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την πώλησή του, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Ισραήλ One.co.il, ο προπονητής της ομάδας, Μπάρακ Μπαχάρ, ασκεί πιέσεις στη διοίκηση για να τον κρατήσει.

«Παρασκηνιακά ο σύλλογος κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταφέρει να τα βρει με τον Σέρβο για επέκταση συμβολαίου. Ο πρόεδρος γνωρίζει καλά τη μεγάλη επιθυμία του Μπαχάρ να κρατήσει τον Πλάνιτς στην ομάδα γνωρίζοντας πως ενδεχόμενη πώλησή του θα δημιουργούσε μεγάλη τρύπα στα μετόπισθεν. Ο Σαχάρ κάνει το καλύτερο για να κρατήσει τον Πλάνιτς. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό (27/7) όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Οι συμπαίκτες του Πλάνιτς λένε πως ο ίδιος θέλει να μείνει, κάτι που εφόσον ισχύει θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό το κοινό τον καλούσε ρυθμικά να μη φύγει και ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος με τη στάση τους», προσθέτουν οι Ισραηλινοί στο ρεπορτάζ τους.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X