Γαλανόπουλος: Τίποτε άλλο εκτός από την «μάχη» του και την ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: Τίποτε άλλο εκτός από την «μάχη» του και την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr καταγράφει το πως έφτασε ο Κώστας Γαλανόπουλος στην ανανέωση του συμβολαίου και αυτό που ακολουθεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια πως στην υπόθεση του Κώστα Γαλανόπουλου, όσοι έσπευσαν να βγάλουν συμπεράσματα για όσα συμβαίνουν στο παρόν, αλλά και όσα θα προκύψουν στο μέλλον, αποδείχθηκε πως μάλλον βιάστηκαν.

Όπως είχε συμβεί και πριν από δυο χρόνια, όταν και πάλι είχαν ακουστεί πολλά και διάφορα και για το παρόν και για το μέλλον. Τελικά τα γεγονότα ήταν περίπου ίδια. Τότε απλώς ο Γαλανόπουλος είχε πάει κατευθείαν μετά από την προπόνηση στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ενώ τώρα έγινε λιγότερο βιαστικά. Αλλά και πάλι ήταν το ίδιο αποτέλεσμα.

Ήταν αυτό που η ΑΕΚ έδειξε πως ήθελε ήδη από τον περασμένο Γενάρη και το ήθελε ακόμα και τώρα. Ήταν αυτό που ήθελε και ο ίδιος ο Γαλανόπουλος. Όπως άλλωστε και πριν από δυο χρόνια. Για τον διεθνή μέσο, αυτά τα δυο τελευταία χρόνια είναι τα πιο περίεργα της ζωής του και σίγουρα τα πιο ζόρικα της καριέρας του. Έχει περάσει πολλά. Τόσα που, για πολύ λιγότερα επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έχουν κρεμάσει τα παπούτσια τους. Για τον Γαλανόπουλο όμως, όλο αυτό το διάστημα υπήρχε μόνο η “μάχη” που έδινε για να επιστρέψει και πάλι δυνατός και η ΑΕΚ. Διότι αυτή την μάχη την έδινε φυσικά πρώτα για τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά μετά και για την ομάδα. Στην ΑΕΚ άλλωστε ήθελε από μικρός να παίζει, στην ΑΕΚ θέλει ξανά να παίξει.

Για έναν ποδοσφαιριστή που δίνει μια τέτοια μεγάλη και ζόρικη “μάχη”, το τελευταίο που έχει σημασία είναι τα συμβόλαια. Άλλωστε, για όσους δεν το έχουν καταλάβει, το διακύβευμα για τον Γαλανόπουλο ήταν εντελώς διαφορετικό. Και καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός, πως ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, τώρα που φαίνεται να κλείνει αυτός ο κύκλος του ατομικού προγράμματος. Βεβαίως ανοίγει άλλος. Η “μάχη” δεν έχει τελειώσει. Αλλά πλέον είναι διαφορετική. Τώρα ο Γαλανόπουλος πατάει πολύ πιο γερά και θα “τρέξει” για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Τόσο αυτό της μεγάλης αποχής, όσο και αυτό της απουσίας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αλλά έχει “προίκα” το τσαγανό του και την σκληρή δουλειά που έκανε χωρίς σταματημό και χωρίς διακοπές όλο αυτό το διάστημα.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X