Γαλανόπουλος: «Ωρα για απαντήσεις μέσα στο γήπεδο»

Γαλανόπουλος: «Ωρα για απαντήσεις μέσα στο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Γαλανόπουλο για νέα συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπόγραψε ο Κώστας Γαλανόπουλος!

Έπειτα από την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου με την ΑΕΚ. Τώρα δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια. Είναι ώρα για απαντήσεις μέσα στο γήπεδο».

Ο χαφ της Ένωσης θα συνεχίσει το πρόγραμμα του ατομικά μέχρι τη Δευτερα στα Σπάτα και στη συνέχεια θα μπει στο πρόγραμμα της ΑΕΚ Β’, μέχρι να επιστρέψει η ομάδα από την Ολλανδία και να ενσωματωθεί.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για Γαλανόπουλο

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Κώστα Γαλανόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο διεθνής Έλληνας μέσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στις 31 Μαΐου 2016, στο παιχνίδι των Play Offs με τον Πανιώνιο, ενώ τη σεζόν 2017-18 έγινε ο νεαρότερος πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ μεταπολεμικά.

Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 134 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 10 φορές και βγάζοντας δύο ασίστ.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X