ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO)

«Εδώ, εδώ, εδώ στα Φιλαδέλφεια...» - Εικόνες από το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ μέσα στην «OPAP Arena»!
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ξεκίνησαν από σήμερα το... ζέσταμα ενόψει της επιστροφής στην Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανατριχίλα. Το όνειρο είναι κοντά. Η ΑΕΚ επιστρέφει στα ιερά χώματα. Η Ένωση σύντομα θα παίζει ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Το απόγευμα της Πέμπτης στήθηκε ένα πραγματικό πάρτι στις κερκίδες της OPAP Arena. Τι κι αν τα καθίσματα έχουν ακόμα… ζελατίνες. Οι φίλοι της ΑΕΚ μπήκαν στο Ναό και ξεκίνησαν το τραγούδι. Η αρχή έγινε με τον Ύμνο και λίγο αργότερα ξεκίνησαν τα συνθήματα. Αυτά που όλοι ξέρουμε από πιτσιρίκια. Αυτά που σιγομουρμουρίζονται τα τελευταία 19 χρόνια στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφεια.

Όσα τόσα χρόνια μουρμουρίζονταν, τώρα ήρθε η στιγμή να τραγουδιστούν. Η πόλη της ΑΕΚ στο πόδι. Και όλα αυτά είναι μόνο μια πρόβα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Σε μια σεζόν που οι κιτρινόμαυροι οπαδοί θα είναι ξανά εκεί. Παρόλα όσα έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια με γερές απογοητεύσεις θα είναι ξανά εκεί. Ανεξαρτήτως τιμών εισιτηρίων, παικτών, ρόστερ, προπονητών. Μόνο για το σήμα στο στήθος.

Το πάρτι στην ΟPAP Arena

Δείτε βίντεο από το γήπεδο της ΑΕΚ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατριχίλα για την ΑΕΚ και ακόμα δεν μπήκαμε «σπίτι» - Μαγική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» από τρελαμένους ΑΕΚτζήδες! (VIDEO)

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X