Φευγάτος ο Βέρνερ από τη Τσέλσι

Τούχελ για Βέρνερ: «Οταν μια γυναίκα δεν θέλει δείπνο, δεν θα την αναγκάσεις»
Photo Credits: INTIME

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Τίμο Βέρνερ στο Λονδίνο και τη Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φευγάτος από την Τσέλσι είναι ο Τίμο Βέρνερ.  Ο Γερμανός επιθετικός που ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2020 από την Λειψία δεν αισθάνεται καθόλου καλά στην ομάδα.

Μετά την ήττα στα πέναλτι στο φιλικό με την Charlotte FC ρωτήθηκε αν σκέφτεται να μιλήσει με τους ιδιοκτήτες της Τσέλσι και απάντησε: «Είναι δύσκολο να πω. Καταρχάς, το πιο σημαντικό είναι να είμαι χαρούμενος. Είμαι χαρούμενος όταν παίζω και βάζω γκολ. Αυτό είναι το γεγονός. Αυτό πρέπει να φροντίσω και τα άλλα θα έρθουν».

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να βρει την ευτυχία στους «μπλε» τόνισε: «Θα μπορούσα να είμαι ευτυχισμένος παντού».

Όταν μάλιστα ο Τόμας Τούχελ έμαθε τα λεγόμενα του Γερμανού επιθετικού δήλωσε: «Είμαι έκπληκτος, θα ήμουν πολύ χαρούμενος ως νέος αν είχα συμβόλαιο με την Τσέλσι. Θα ήμουν ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον πλανήτη. Πρέπει να πάρει χρόνο παιχνιδιών. Πρέπει να δείξει ποιότητα, να πάρει τη θέση του και να την υπερασπιστεί. Θα ήμουν ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον πλανήτη με συμβόλαιο στην Τσέλσι. Αν το είπε αυτό, δεν το καταλαβαίνω».

Ο 26χρονος διεθνής στην διετία που ναι στους «Λονδρέζους» πραγματοποίησε 89 συμμετοχές ενώ πέτυχε και 23 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι δεν κατέκτησε ούτε έναν εγχώριο τίτλο με την Τσέλσι και στην καριέρα του ταυτόχρονα. Και αυτό γιατί με την αγγλική ομάδα κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ και στην συνέχεια κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X