VIDEO με τον Δημήτρη Μελισσανίδη σήμερα να επιθεωρεί την «OPAP Arena»! (VIDEO)

VIDEO με τον Δημήτρη Μελισσανίδη σήμερα να επιθεωρεί την «OPAP Arena»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Επισκέφτηκε και σήμερα την «OPAP Arena» ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης επιθεώρησε και σήμερα την εξέλιξη των εργασιών της «ΟPAP Arena».

Όπως μπορείτε και στο παρακάτω βίντεο μετά το 5ο λεπτό, ο Μελισσανίδης εισέρχεται στο γήπεδο μαζί με την υπεύθυνο των δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Ανθή Παπακώστα, από τη μεριά της οδού Φωκών, εκεί όπου θα στεγαστεί το Μουσείο Ιστορίας της Ένωσης.

Οι επισκέψεις του προέδρου στο γήπεδο γίνονται όλο και πιο συχνά. Καθώς θέλει στις 17 του Σεπτέμβρη, να είναι όλα, έτοιμα, στην επιστροφή του Δικεφάλου στα πατρογονικά του εδάφη.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι εργασίες του γηπέδου είναι στα… κόκκινα. Έχει ήδη στρωθεί ο δρόμος από τη μεριά της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου, ενώ το ίδιο γίνεται και από τη μεριά που είναι η παλιά θύρα «21».

Το άγαλμα του Δικέφαλου Αετού που θα κοσμεί τον Ναό, φτάνει στην ολοκλήρωση της τελικής του μορφής. Ενώ οδεύουν προς τη τελική τους δημιουργία, η τοποθέτηση των διαφημιστικών οθωνών.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X