Ο Ντιμπάλα αρνήθηκε το 10: «Ανήκει ακόμα στον Τότι»

Ίντερ: Ο Ντιμπάλα υπογράφει με 6 εκατ. ευρώ ετησίως
Photo Credits: INTIME

Ο Πάολο Ντιμπάλα αρνήθηκε να φορέσει το 10 στη Ρόμα λόγω του Φραντσέσκο Τότι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάολο Ντιμπάλα είναι με κάθε επισημότητα πλέον, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρόμα. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας του πρότειναν να φορέσει το 10, με το οποίο έχει γράψει ιστορία ο Φραντσέσκο Τότι. Ο «La Joya» όμως το αρνήθηκε γιατί ο αριθμός αυτός ανήκει στον παντωτινό Capitano.

«Μίλησα με τον γενικό διευθυντή και με ρώτησε αν ήθελα να πάρω το νούμερο 10, το οποίο φυσικά είναι τόσο σημαντικό εδώ λόγω όλων όσων έκανε ο Φραντσέσκο Τότι», τόνισε αρχικά, ενώ συνέχισε:

«Πιστεύω ότι αυτή η φανέλα και αυτό το νούμερο πρέπει να παραμείνουν δικά του λόγω του τι σημαίνει για την πόλη και τους φιλάθλους. Τον ευχαρίστησα γιατί το να φοράει κάποιος μια τέτοια φανέλα απαιτεί πολύ σεβασμό και υπευθυνότητα.

Το βλέπω ακόμα σαν τη δική του φανέλα. Ίσως θα το φορέσω μια μέρα, αλλά προς το παρόν είμαι χαρούμενος που έχω το νούμερο 21, που είναι το νούμερο που φορούσα όταν πρωτοξεκίνησα να είμαι επιτυχημένος. Ελπίζω τώρα να αρχίσω να είμαι επιτυχημένος και εδώ».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X