«Η Μακάμπι Χάιφα αισιοδοξεί ότι θα κρατήσει τον Πλάνιτς - Συγκινήθηκε από την αποθέωση του κόσμου ο Σέρβος»

«Η Μακάμπι Χάιφα αισιοδοξεί ότι θα κρατήσει τον Πλάνιτς - Συγκινήθηκε από την αποθέωση του κόσμου ο Σέρβος»
Photo Credits: INTIME

Όσα αναφέρονται στο Ισραήλ για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη χθεσινή αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League.

Μάλιστα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport5.co.il, αναφέρει ότι ο Σέρβος θα πειστεί να παραμείνει και να μην ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν ότι τελικά θα πείσουν τον παίκτη να παραμείνει. Χωρίς να κατονομάζουν την πηγή τους Μέσα της χώρας τονίζουν ότι σύμφωνα με τη διοίκηση της Μακάμπι δεν έχει υπάρξει κάποια νέα πρόταση από την πλευρά της ΑΕΚ.

Μάλιστα, εκείνο που επεσήμαναν είναι ότι δεν πρόκειται να δεχτούν οποιαδήποτε πρόταση για τον παίκτη κάτω από τα δύο εκατομμύρια ευρώ που είναι η ρήτρα του συμβολαίου του.

Τέλος, τονίζουν ότι ο Σέρβος αμυντικός συγκινήθηκε ιδιαίτερα από την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο της Μακάμπι Χάιφα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X