Στο «μικροσκόπιο» το παιχνίδι του Πλάνιτς, απέναντι στον Ολυμπιακό

Στο «μικροσκόπιο» το παιχνίδι του Πλάνιτς, απέναντι στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Καρέ - καρέ όλα όσα έκανε ο Σέρβος στόπερ στο ματς απέναντι στον ΟΣΦΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και όλα τα “κιτρινόμαυρα” μάτια, εντός και πέριξ της ΑΕΚ, ήταν απόψε “καρφωμένα” πάνω στον Μπόγκνταν Πλάνιτς και όσα έκανε στο ματς της Μακάμπι Χάιφα απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος στόπερ φυσικά ξεκίνησε βασικός και έπαιξε και σε σχηματισμό με τριάδα στο κέντρο της άμυνας, ως λίμπερο αλλά και σε τετράδα με “παρτενέρ” στο κέντρο της άμυνας. Έδειξε άλλωστε πως είναι ένας στόπερ που δίνει “βάθος” στην άμυνα και “παίζει” με τον χώρο ευθύνης του.

Στην φάση του γκολ που δέχθηκε η Μακάμπι, πηγαίνει για να δώσει βοήθεια στον έτερο στόπερ και όταν αυτός χάνει την μονομαχία, μένει μεγάλο κενό για το σουτ του Τικίνιο που πήγε στο δοκάρι. Πάντως δική του ευθύνη, δεν είναι το γκολ. Σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο περνούσε πολύ η μπάλα από τα πόδια του, στο κτίσιμο των επιθέσεων της Μακάμπι. Έκανε έξι διαγώνια γεμίσματα με τριαντάρες μπαλιές. Πήγαν σε συμπαίκτη τα τέσσερα εξ αυτών.

Στο ημίωρο του ματς, τρεις φορές στην ίδια φάση κέρδισε προσωπικές μονομαχίες από τον Τικίνιο. Ωστόσο στην αμέσως επόμενη φάση έκανε ένα λανθασμένο κοντρόλ, που πήγε να βγάλει φάση για τον Ολυμπιακό. Αλλά ήταν ο ίδιος που διόρθωσε το λάθος. Κάτι που συνέβη ακόμα δυο φορές μέσα στο ματς αλλά προς το φινάλε. Φάσεις δηλαδή που ο Πλάνιτς έκανε λάθος, αλλά το διόρθωσε ο ίδιος. Πρώτα στο 81′ έκανε λάθος εκτίμηση και έχασε τον Καμαρά στην πλάτη του, αλλά ήταν ο ίδιος που έκοψε την σέντρα. Και στο 86′ έκανε μια λάθος μεταβίβαση στον χώρο του κέντρου. Αλλά πάλι ο ίδιος σταμάτησε με ψύχραιμο τρόπο την αντεπίθεση του Ολυμπιακού.

Έστειλε στο πρώτο ημίχρονο την μπάλα στα δίχτυα με σουτ εξ επαφής, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαίντ. Χωρίς VAR καθώς δεν υπάρχει σ’ αυτή την φάση των Προκριματικών. Ενώ σε κάθε στατική φάση ανέβαινε ψηλά και τον έψαχναν οι συμπαίκτες του με τις εκτελέσεις τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, “καθάρισε” την πιο επικίνδυνη φάση του Ολυμπιακού. Έκοψε με κεφαλιά και μάλιστα με αντίθετη φορά του σώματός του, μια παράλληλη σέντρα του Καμαρά που πήγαινε κατευθείαν στο κεφάλι του Τικίνιο.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X