«Στη Μπορούσια Ντόρτμουντ προτάθηκε ο Λουίς Σουάρεζ»

Σουάρες: Συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με το Sky Sports ο Λουίς Σουάρες φαίνεται να έχει προταθεί στην Ντόρτμουντ ως προσωρινή λύση του Σεμπαστιάν Αλέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «Sky Sports» παρουσιάζει τον Λουίς Σουάρες ως αντικαταστάτη του Σεμπαστιάν Αλέ στην Ντόρτμουντ. Θυμίζουμε πως το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό από την Ντόρτμουντ ότι ο Ιβοριανός διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις.

Η Γερμανική ομάδα δήλωσε δημόσια ότι θα στηρίξει τον ποδοσφαιριστή, όμως θα χρειαστεί σίγουρα ένα επιθετικό, μετά και την αποχώριση του Έρλιγκ Χάαλαντ για την Μάντσεστερ Σίτι.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως ο Λούις Σουάρες παραμένει ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του. Ο Ουρουγουανός θέλει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Τέλος το όνομα του έμπειρου στράικερ έχει ακουστεί τον τελευταίο καιρό για πολλές ομάδες από την Λατινική Αμερική, όπως η Ρίβερ Πλέιτ, με τον αποκλεισμό της Ρίβερ όμως από το Copa Libertadores να αποτελεί τον λόγο για τον οποίο μπήκε στοπ στην μεταγραφή του εκεί.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X