Αποκλειστικό: Τέλος ο Τάνκοβιτς από την ΑΕΚ - Αποχαιρέτισε σήμερα και πάει στην Κύπρο!

Αποκλειστικό: Τέλος ο Τάνκοβιτς από την ΑΕΚ - Αποχαιρέτισε σήμερα και πάει στην Κύπρο!
Photo Credits: INTIME

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς αποχαιρέτησε την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από την ΑΕΚ θεωρείται ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr!

Ο Σουηδός άσος που ήταν στη λίστα των «κομμένων», είχε μείνει στην Αθήνα για να κάνει προπόνηση με τους υπόλοιπους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ματίας Αλμέιδα. Σήμερα, ο «Μούγιο» πήγε στα Σπάτα αποχαιρέτησε τους πάντες και σύντομα αναχωρεί για Κύπρο, εκεί όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός έκανε προπόνηση κανονικά, στη συνέχεια μάζεψε τα πράγματά του και τέλος αποχαιρέτησε συμπαίκτες και προπονητικό τιμ.

Η Πάφος είχε δείξει εδώ και καιρός έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη της Ένωσης και μάλιστα δημοσίευμα των τελευταίων ημερών ανέφερε ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό για τον ποδοσφαιριστή και πλέον ο τελικός λόγος απέμενε στον ποδοσφαιριστή.

Μένει να φανεί πλέον το οικονομικό όφελος που θα έχει από αυτό η ΑΕΚ, τόσο από την πώληση, όσο και από το «ξεφόρτωμα» του συμβολαίου ενός ποδοσφαιριστή που δεν υπολόγιζε.

Σε 59 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, ο Σουηδός άσος σημείωσε 9 γκολ και 8 ασιστ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X