ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα!

ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα!
Photo Credits: INTIME

Δείτε τι έγινε σήμερα μετά το τέλος της προπόνησης στο Αλκμάαρ

Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ το απόγευμα κάτω από πολύ ζέστη και με έντονο πρόγραμμα, μόλις τελείωσε βρήκε τους παίκτες της Ένωσης να φεύγουν… άμεσα με τα ποδήλατα για ξεκούραση. Το προπονητικό τιμ όμως και ο Μπρούνο Άλβες έμειναν πίσω…

Στήθηκε ένα υποτυπώδες φιλέ και ξεκίνησε το ποδοβόλεϊ. Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν. Αλμέιδα-Ρόα εναντίον Μπρούνο Άλβες με Βέγκα (συνεργάτης Αλμέιδα). Οι μάχες ήταν… ομηρικές μέσα στην ζέστη, ο Αλμέιδα έπαιζε με πάθος και αυταπάρνηση, ο Ρόα με κεφαλιές προσπαθούσε να σερβίρει ιδανικά, αλλά ο Μπρούνο Άλβες έκανε… πάρτι. Ο Βέγκα του πάσαρε και ο Πορτογάλος με τρομερό άλμα και δύναμη στην κεφαλιά… κάρφωνε στην αντίπαλη πλευρά και έκανε δύσκολο το έργο του προπονητή της ΑΕΚ που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Δείτε VIDEO από την κάμερα του enwsi.gr από τις μάχες στο ποδοβόλεϊ:

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα! ΑΕΚ: VIDEO-ΦΩΤΟ από την μάχη Αλμέιδα-Μπρούνο Άλβες στο ποδοβόλεϊ με… Ρόα!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X