Τεν Χάαγκ για Αλέ: «Οι σκέψεις μου είναι μαζί του και ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα»

Ντόρτμουντ: Πρόταση για τον Αλέ με πολλά εκατομμύρια ευρώ
Photo Credits: INTIME

Ο πρωήν προπονητής του Σεμπαστιάν Αλέ στον Άγιαξ, Έρικ Τεν Χάαγκ, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ της δευτέρας η Ντόρτμουντ γνωστοποίησε, μέσω μίας ανακοίνωσης της ότι το νέο μεταγραφικό της απόκτημα Σεμπαστιάν Αλέ θα τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης. Καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει διαγνωστεί με όγκο στους όρχεις.

Αυτή η είδηση σόκαρε ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα. Ο Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος είναι φίλος με τον Αλέ. Μάλιστα έχουν συνεργαστεί με τον ποδοσφαιριστή στον Άγιαξ αλλά και την Ουτρέχτη έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στον παίκτη αλλά και την οικογένεια του.

«Είναι σοκαριστικό. Έχω φανταστική σχέση μαζί του. Είναι φίλος μου. Ήταν ο στράικερ μου για αρκετά χρόνια στην Ουτρέχτη και τον Άγιαξ κι όταν ακούς τέτοια νέα, είναι πραγματικά συνταρακτικό. Οι σκέψεις μου είναι μαζί του, με την οικογένειά του κι ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

AEK Basket Queen by Betsson: Έβδομη στην βαθμολογία και play out για την ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X