Τα «έψαλε» ο Τεν Χάαγκ στον Ντε Χέα (VIDEO)

Τα «έψαλε» ο Τεν Χάαγκ στον Ντε Χέα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η επιλογή του Νταβίντ Ντε Χέα να κόψει το build-up έκανε έξαλλο τον Έρικ Τεν Χάαγκ, ο οποίος χρησιμοποίησε μερικά... γαλλικά προς τον Ισπανό τερματοφύλακα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το «3 στα 3» στα φιλικά προετοιμασίας. Μετά τη νίκης τους επί της Κρίσταλ Πάλας στη Μελβρούρνη (3-1), έφτασαν τα 11 γκολ. Η τακτική του νέου προπονητή, Έρικ Τεν Χάαγκ, περιλαμβάνει διαρκή κυκλοφορία της μπάλα και reactive τρόπο παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, τα λάθη δεν εξαλείφθηκαν. Και ο Ολλανδός τεχνικός δεν… συγχωρεί.

Στο ματς κόντρα στους «Αετούς», ο Νταβίντ Ντε Χέα παραβίασε τις οδηγίες του προπονητή του, κάνοντας τον έξαλλο. Συγκεκριμένα, έστειλε τη μπάλα στο «πουθενά», δίχως να έχει κάποια πίεση.

Παρά το γεγονός ότι το σκορ ήταν 3-1 υπέρ των «Μπέμπηδων» και το ματς βρισκόταν δύο λεπτά πριν τις καθυστερήσεις, ο Τεν Χάαγκ  θέλει το πλάνο που έχει θέσει, να τηρείται.

Μάλιστα ξεκίνησε τα «γαλλικά», τα οποία «έπιασαν» τα μικρόφωνα της μετάδοσης:

«Νταβίντ, τι κάνεις γ@@@@ο», φώναξε χαρακτηριστικά ο Τεν Χαγκ, και το σχετικό απόσπασμα δεν άργησε να γίνει viral στα social media:

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X