Ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι στέλνει Πλάνιτς στην ΑΕΚ - «Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε την πρόταση της!»

Ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι στέλνει Πλάνιτς στην ΑΕΚ - «Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε την πρόταση της!»
Photo Credits: INTIME

Ολο και πιο κοντά στην ΑΕΚ ο Μπόγκνταν Πλάνιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε στον Μπόγκνταν Πλάνιτς μια πρόταση που δεν… ματσαριζόταν!

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ σύμφωνα με όσα προκύπτουν και από το Ισραήλ, εκεί όπου η Μακάμπι Χάιφα έχει αντιληφθεί πλέον ότι δύσκολα μπορεί να κρατήσει τον 30χρονο Σέρβο στόπερ μετά το γερό «μπάσιμο» της Ένωσης.

Μάλιστα σημερινό podcast του Sport5 αποκαλύπτει τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της Μακάμπι Χάιφα, Γιακόφ Σαχάρ, ο οποίος σε συζήτησή του με τον φίλο του και πρώην προπονητή της ισραηλινής ομάδας, Σλόμο Σαρφ, του εκμυστηρεύτηκε ότι ο Πλάνιτς είναι πολύ κοντά πλέον στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ισραηλινό ρεπορτάζ τα λόγια του ιδιοκτήτη της Μακάμπι Χάιφα ήταν τα εξής αναφορικά με τον Πλάνιτς: «Ο Πλάνιτς είναι ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης στην Μακάμπι Χάιφα, αλλά είναι αδύνατον να ανταγωνιστούμε την ελληνική πρόταση.

Είναι επίσης αδύνατον να δημιουργήσουμε τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ των παικτών γιατί στη συνέχεια όλοι θα ζητήσουν περισσότερα. Είχε δύο εξαιρετικές σεζόν, κατέκτησε πρωταθλήματα, αλλά είναι ώρα να φύγει. Επιπλέον τα χρήματα για την ομάδα είναι καλά και η ΑΕΚ φέτος δεν παίζει στην Ευρώπη. Αυτό μας επιτρέπει να τον δώσουμε μετά τα ματς με τον Ολυμπιακό».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X