Νούνιες: Νέα γκάφα σε προπόνηση και το γκολ... ακόμα αγνοείται (VIDEO)

Νούνιεζ: Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ πιο κοντά στην απόκτηση του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάργουιν Νούνιες μάλλον δεν έχει καταφέρει να διώξει το άγχος της μεταγραφής στη Λίβερπουλ από πάνω του και δεν μπορεί ν’ απελευθερωθεί για ν’ αρχίσει να βρίσκει δίχτυα.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός από την ημέρα που ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στη Λίβερπουλ έχει αντιληφθεί πως κάτι δεν του πηγαίνει όπως θα το ήθελε σε αυτές τις πρώτες μέρες της θητείας του στο κλαμπ.

Ούτε στις προπονήσεις, αλλά ούτε και στα φιλικά παιχνίδια έχει καταφέρει να σκοράρει για να ενθουσιάσει τον κόσμο, με αποτέλεσμα τα βίντεο που κυκλοφορούν και παίρνουν διαστάσεις στρα social media να δίνουν τροφή προς εκείνους που βιάζονται να τον χαρακτηρίσουν… κακή μεταγραφή.

Ακόμα ένα στιγμιότυπο που δεν τιμά τον 22χρονο επιθετικό κυκλοφόρησε και ήταν λογικό να γίνει viral κι αυτό, με τον Νούνιες να ψάχνει το γκολ που θα… βγάλει το «τέρας» από μέσα του.

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X