Αγουέρο: «Τώρα που προπονούμαι θα πω στον Τσάβι αν με θέλει…»

Αγουέρο: «Τώρα που προπονούμαι θα πω στον Τσάβι αν με θέλει…»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον αθλητικό του χαρακτήρα έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αστειευόμενος ανέφερε πως θα ενημερώσει τον Τσάβι σε περίπτωση που θέλει να τον ξαναπάρει στην Μπαρτσελόνα.

Σύντομη αποδείχτηκε η θητεία του Σέρχιο Αγουέρο στην Μπαρτσελόνα, λόγω του προβλήματος που του παρουσιάστηκε στην καρδιά, κάτι που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο ίδιος βέβαια μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο με φίλους και να γυμνάζεται, ωστόσο αν συνέχιζε να το κάνει επαγγελματικά και σε υψηλούς ρυθμούς, αυτό θα εγκυμονούσε κινδύνους.

Πλέον ο παλαίμαχος Αργεντινός άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι προπονείται ξανά, για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε και αστειευόμενος ανέφερε τα εξής: «Αρχίζω και τρέχω και κάνω κάποιες προπονήσεις, να δούμε αν θέλει η Μπαρτσελόνα να μου ξαναπροσφέρει συμβόλαιο. Θα πω στον Τσάβι ότι αν με θέλει είμαι ελεύθερος. Μπορεί να με υπογράψει γιατί βλέπω μαζεύει πολλούς επιθετικούς στην ομάδα»!

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X