Ο μυθικός Γιώργος Λαβαρίδης έδωσε ιστορική φανέλα για το μουσείο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Ο μυθικός Γιώργος Λαβαρίδης έδωσε ιστορική φανέλα για το μουσείο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Νέα δωρεά για το μουσείο της ΑΕΚ και με μεγάλη αξία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πολύ σημαντική δωρεά προστέθηκε στη συλλογή του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ που θα στεγαστεί στην OPAP ARENA.

Ο Γιώργος Λαβαρίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και την κόρη του και παρέδωσε στους υπευθύνους του Μουσείου μία φανέλα από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 και μία κορνίζα με φωτογραφία του εν δράσει από φιλικό αγώνα με τη Νασιονάλ Μοντεβίδεο το 1973.

«Ηταν μία πολύ συγκινητική χειρονομία από έναν ποδοσφαιριστή που έχει μείνει αξέχαστος στους φιλάθλους της εποχής για το περίτεχνο παιχνίδι του και που μνημονεύεται ακόμα, παρά το γεγονός ότι έφυγε από την ΑΕΚ το 1974 και έκτοτε δεν διατήρησε ιδιαίτερη επαφή με τον χώρο του ποδοσφαίρου», αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Λαβαρίδης γεννήθηκε το 1946 στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στην Αθήνα το 1964. Εντάχθηκε αρχικά στη δεύτερη ομάδα με προπονητή το μεγάλο δάσκαλο Γιώργο Νταϊσπάγγο και προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα της ΑΕΚ το 1968 από τον Μπράνκο Στάνκοβιτς. Ηταν ένας μέσος με σπάνια τεχνική κατάρτιση που αγαπήθηκε από τον κόσμο. Το 1971 ήταν από τους βασικότερους συντελεστές της κατάκτησης του τίτλου της Α’ Εθνικής.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X