Γιουνάιτεντ: «Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι παίκτης πρώτης επιλογής», λέει ο Τεν Χαγκ

Μαγκουάιρ για τις απειλές για βόμβα: «Τα παιδιά μου δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται - Υπάρχει ένα όριο σε όλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης από τον κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, στον αρχηγό της ομάδας Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ πιστεύει στον Χάρι Μαγκουάιρ και το επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα όταν γνωστοποίησε ότι ο Άγγλος αμυντικός θα συνεχίσει να είναι αρχηγός του συλλόγου. Ο 29χρονος είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους έξι σέντερ μπακ του συλλόγου, έχοντας να ανταγωνιστεί για μια θέση στη βασική ενδεκάδα τους Ραφαέλ Βαράν, Βίκτορ Λίντελοφ, Έρικ Μπαϊγί, Φιλ Τζόουνς και Άξελ Τουανζέμπε.

Την ίδια στιγμή ο Λισάντρο Μαρτίνες κατευθύνεται στο «Όλντ Τράφορντ» σφραγίζοντας την επανένωση με τον πρώην προπονητή του, αφού η Γιουνάιτεντ κατέληξε σε συμφωνία με τον Άγιαξ για μια αρχική αμοιβή 47 εκατ. λιρών για τον Αργεντινό διεθνή. Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, ο Ολλανδός τεχνικός στήριξε και πάλι τον Άγγλο διεθνή υποστηρίζοντας συγκεκριμένα ότι θα παραμείνει παίκτης βασικός προς το παρόν, αλλά τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσει να εντυπωσιάζει.

Ο Τεν Χαγκ, μιλώντας στη Μελβούρνη, όταν ρωτήθηκε αν ο Μαγκουάιρ είναι παίκτης “ενδεκαδάτος” ανέφερε πως: «Νομίζω ότι είναι. Το έχει αποδείξει στο παρελθόν, αλλά πρέπει επίσης να το αποδείξει τώρα και στο μέλλον. Έχει παίξει 46 φορές με την Αγγλία. Ο Χάρι είναι πραγματικά εντυπωσιακός και περιμένω πολλά από αυτόν. Αλλά υπάρχει και εσωτερικός ανταγωνισμός και αυτό χρειάζεται ένας σύλλογος όπως η Μαν. Γιουνάιτεντ. Δεν μπορείς να κερδίσεις με 11 παίκτες. Χρειαζόμαστε ένα ρόστερ ειδικά αυτή τη σεζόν με τόσα πολλά παιχνίδια. Έχουμε το Γιουρόπα Λιγκ, την Πρέμιερ Λιγκ και το Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε χρειαζόμαστε μια πλήρη ομάδα με παίκτες υψηλής ποιότητας, όχι ποσότητας».

Ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ, πιστεύει ότι ο Μαγκουάιρ μπορεί να παίξει στο αμυντικό στήσιμο που προτιμά. Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ναι. Και νομίζω ότι έχουμε καλούς αμυντικούς και ο Χάρι είναι ένας από αυτούς. Μπορεί να παίξει στα αριστερά και στα δεξιά γιατί είναι δεξιοπόδαρος». Ο Τεν Χαγκ πιστεύει επίσης ότι η διατήρηση της αρχηγίας θα τονώσει την αυτοπεποίθησή του και πως το ποιός θα έχει το περιβραχιόνιο δεν θα αποφασιστεί ποτέ από μια ομαδική ψηφοφορία!

«Μπορεί να βοηθήσει. Θα τον στηρίξω όπου μπορώ. Στο τέλος, πρέπει να το κάνει μόνος του, και έχει τα προσόντα να το κάνει. Το έχει δείξει τόσο συχνά στο παρελθόν. Πάντα βλέπω την καπετάνιο ως ένα θέμα που υπαγορεύω. Το χτίσιμο της ομάδας για μένα είναι ένα σημαντικό σημείο και μιλάω πάντα για μια ομάδα ηγετών. Ο αρχηγός είναι πολύ σημαντικός και είμαι χαρούμενος μαζί του».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X