Πίπεν για Κάρι: «Είναι mini ΛεΜπρόν, μπορεί να παίζει μέχρι τα 50»

Κάρι κατά των επικριτών των Γουόριορς: «Εύκολο να κρίνεις όταν ο άλλος χάνει»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σκότι Πίπεν προχώρησε σε μια φοβερή δήλωση για τον απόλυτο πρωταγωνιστή της σεζόν που πέρασε, τον Στεφ Κάρι.

Μετά τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ που έβγαλε το καπέλο στον Στεφ Κάρι και τον χαρακτήρισε «γαλαξία», «πλανήτη» και όλο το «ηλιακό σύστημα», ήρθε η ώρα για έναν θρύλο του ΝΒΑ να πάρει τη σκυτάλη και να αποθεώσει τον σταρ των Γουόριορς και φετινό MVP των τελικών.

Ο λόγος για τον παλιό αστέρα των Μπουλς, τον φοβερό Σκότι Πίπεν, ο οποίος τον σύγκρινε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και έκανε πρόβλεψη μέχρι πότε θα παίζει: «Ο Κάρι είναι ένας mini ΛεΜπρόν. Από πλευράς φυσικής κατάστασης και του γεγονότος πως είναι δυνατός για το μέγεθος, μπορεί να παίζει ακόμα και στα 50 του μπάσκετ». Μια ενδιαφέρουσα άποψη για τον τύπο που έφερε την… επανάσταση στο μπάσκετ με τα τρίποντα και τα σουτ του, το άλλαξε και είναι ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του αθλήματος, κάνοντας και το πιο τρελό σουτ να δείχνει παιχνιδάκι.

Τυχεροί που ζούμε στην εποχή του και τον απολαμβάνουμε να… μαγεύει τα πλήθη κάθε φορά που αγωνίζεται με τη φανέλα των πρωταθλητών από το Γκόλντεν Στέιτ. Μέγας Στεφ Κάρι, ανάμεσα στους κορυφαίους που έπαιξαν ποτέ το άθλημα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X