Τρομερές στιγμές στο Αλκμάαρ: Oπαδοί της ΑΕΚ φωνάζουν συνθήματα για Αλμέιδα και Ρόα! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Τρομερές στιγμές στο Αλκμάαρ: Oπαδοί της ΑΕΚ φωνάζουν συνθήματα για Αλμέιδα και Ρόα! (VIDEO-ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί της ΑΕΚ σήμερα στο Αλκμάαρ έκαναν... χαμό και το enwsi.gr ήταν εκεί!

Η σημερινή απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ είχε… ιδιαίτερο χρώμα.

Τέσσερις φίλοι της ΑΕΚ ταξίδεψαν από το κοντινό Άμστερνταμ για την προπόνηση της αγαπημένης τους ομάδας. Ήταν και στο Γκενκ το περασμένο Σάββατο, ήταν και σήμερα στο Αλκμάαρ.

Ωστόσο, με… φόρα από την εξαιρετική εξέδρα της ΑΕΚ στο Γκενκ, πήγαν με γηπεδική διάθεση στο προπονητικό κέντρο!

Το enwsi.gr εξασφάλισε αποκλειστικά βίντεο από την… συνάντηση των οπαδών με τον Ματίας Αλμέιδα και τον Κάρλος Ρόα!

Αποθέωση από το δρόμο!

Νωρίτερα καθόδον για την προπόνηση, εντόπισαν τον Ματίας Αλμέιδα και τους συνεργάτες του με τα ποδήλατα τους και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του «Μάτι», ενώ αμέσως μετά περίμεναν το προπονητικό τιμ και τον Αργεντίνο κόουτς στην είσοδο του προπονητικού κέντρου και τους υποδέχθηκαν όλους με χειροκροτήματα!

Είδαν την προπόνηση διακριτικά και στο τέλος της περίμεναν τους παίκτες και τον Ματίας Αλμέιδα για φωτογραφίες. Έβγαλαν με πολλούς παίκτες της ΑΕΚ, ενώ για τον Αλμέιδα αμέσως μετά την φωτογραφία φώναζαν ρυθμικά το όνομα του με τον Αργεντίνο να χαμογελά.

Εν συνεχεία εντόπισαν τον Κάρλος Ρόα και φώναζαν επίσης το όνομα του ρυθμικά, με τον σπουδαίο Αργεντίνο παλαίμαχο τερματοφύλακα να τους χαιρετά από το ποδήλατο του και ρυθμικά να ακολουθεί!

Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ακολούθησαν το προπονητικό τιμ στο δρόμο προς το ξενοδοχείο και σε φώναξαν ξανά το όνομα του Κάρλος Ρόα, με τον ίδιο χαμογελαστό και πολύ ευτυχισμένο να τους ακολουθεί στον ίδιο ρυθμό, την ώρα που ο Ομαρ Ζαρίφ μαγνητοσκοπούσε την στιγμή με το κινητό του!

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του enwsi.gr με τους οπαδούς της ΑΕΚ, παίκτες και τους Μπρούνο Άλβες, Ματίας Αλμέιδα και Κάρλος Ρόα στο Αλκμάαρ:

Τρομερές στιγμές στο Αλκμάαρ: Oπαδοί της ΑΕΚ φωνάζουν συνθήματα για Αλμέιδα και Ρόα! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Τρομερές στιγμές στο Αλκμάαρ: Oπαδοί της ΑΕΚ φωνάζουν συνθήματα για Αλμέιδα και Ρόα! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Τρομερές στιγμές στο Αλκμάαρ: Oπαδοί της ΑΕΚ φωνάζουν συνθήματα για Αλμέιδα και Ρόα! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Τρομερές στιγμές στο Αλκμάαρ: Oπαδοί της ΑΕΚ φωνάζουν συνθήματα για Αλμέιδα και Ρόα! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Τρομερές στιγμές στο Αλκμάαρ: Oπαδοί της ΑΕΚ φωνάζουν συνθήματα για Αλμέιδα και Ρόα! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Τρομερές στιγμές στο Αλκμάαρ: Oπαδοί της ΑΕΚ φωνάζουν συνθήματα για Αλμέιδα και Ρόα! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Τρομερές στιγμές στο Αλκμάαρ: Oπαδοί της ΑΕΚ φωνάζουν συνθήματα για Αλμέιδα και Ρόα! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Τρομερές στιγμές στο Αλκμάαρ: Oπαδοί της ΑΕΚ φωνάζουν συνθήματα για Αλμέιδα και Ρόα! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X