Η Σαμ Κερ μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο εξώφυλλο του FIFA 23

Η Σαμ Κερ μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο εξώφυλλο του FIFA 23
Photo Credits: INTIME

Η Αυστραλιανή σταρ της Τσέλσι, Σαμ Κερ, θα βρίσκεται μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο εξώφυλλο του FIFA 23

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Έντονο στοιχείο θα έχει το γυνακείο ποδόσφιρο στο FIFA 23.
Πιο συγκεκριμένα, η EA Sports ολοκλήρωσε την παρουσίαση του εξωφύλλου της νέας έκδοσης του FIFA. Κεντρικά πρόσωπα σε αυτό θα είναι ο σταρ της Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ και η σταρ της Τσέλσι, Σαμ Κερ.
Η Κερ θεωρείται από τις κορυφαίες παίκτριες στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα εμφανίζεται στο εξώφυλλο της διεθνής έκδοσης του game (σε κάποιες χώρες είναι διαφορετικές επιλογές για τους αθλητές εξωφύλλου).
Με την εμφάνιση της Κερ, εισέρχεται και τυπικά η ομάδα της Τσέλσι στο παιχνίδι, μαζί με όλη τη Women’s Super League της Αγγλίας.
Οι γυνακείες ομάδες υπήρχαν στα παιχνίδια της σειράς, αλλά σε συγκεκριμένα modes. Απλά φέτος, η παρουσία τους γίνεται ακόμα πιο ισχυρή.
Όσον αφορά τον Κιλιάν Εμπαπέ, αυτός θα βρίσκεται στο εξώφυλλο για τρίτη συνεχή σεζόν. Το FIFA 23 θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της EA Sports με αυτό το όνομα, αφού η σειρά θα αλλάξει από την επόμενη χρονιά, σε ΕΑ Sports FC.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X