Τεν Χαγχ: «Ο Ρονάλντο είναι ο απόλυτος επαγγελματίας»

Με αλλαγές στην άμυνα αρχίζει την ανανέωση της Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ
Photo Credits: INTIME

Ο Ολλανδός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σχολίασε τον Πορτογάλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την διαμόρφωση του ρόστερ, με τις μεταγραφές των Μαλάσια και Έρικσεν, ωστόσο μία εκκρεμότητα δεν αφήνει σε ησυχία τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων».

Όσο δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο τόσο θα μεγαλώνει ο προβληματισμός. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει ξεκαθαρίσει πως αν έρθει μία καλή πρόταση θα αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο. Παρόλα αυτά ο Τεν Χαχ σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρονάλντο.

“Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε πως ο Ρονάλντο είναι ένας απόλυτος επαγγελματίας που θα είναι σε καλή φυσική κατάσταση, η φυσική κατάσταση του είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί. Προπονείται. Έχω θέσει τις απαιτήσεις μου.

Θέλουμε να παίζουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ένας κορυφαίος παίκτης μπορεί να συνεισφέρει και ο Ρονάλντο είναι ένας απολύτως κορυφαίος παίκτης στο ρόστερ μας. Ο Κριστιάνο είναι σε θέση να το κάνει αυτο.

Έχει δείξει τα πάντα κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Οι παίκτες ορίζουν τον τρόπο που παίζεις. Ειδικά οι παίκτες που σκοράρουν επειδή είναι εξαιρετικα σημαντικοί για την ομάδα. Χτίζεις την ομάδα σου γύρω τους.

Νομίζω ότι έχουμε παίκτες που σκοράρουν και τα δύο πρώτα παιχνίδια το έδειξαν αυτό”, τόνισε ο Ολλανδός αναφορικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υπενθυμίζοντας μάλιστα πως πέρα από το συμβόλαιο που έχει μέχρι τον Ιούνιο του 2023 ο Πορτογάλος, υπάρχει και οψιόν ανανέωσης των δύο πλευρών για έναν ακόμα χρόνο.

Πέρα από τo… σίριαλ με τον CR7, ο Έρικ τεν Χαχ αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που απασχολούν την Γιουνάιτεντ αυτή την περίοδο, τόσο σε μεταγραφικό επίπεδο όσο και ως προς το χτίσιμο της ομάδας που οραματίζεται. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν πιστεύει ότι θα πετύχει: “Πρέπει να πω ότι έχω ισχυρή πιστη. Είναι μία μεγάλη πρόκληση αλλά μέχρι τώρα εχω πάρει το μάξιμουμ από τις ομάδες μου. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πρότζεκτ, το συνειδητοποιώ αυτό αλλά είμαι εδώ και είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να τα καταφέρω. Ο πρώτος στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε ματς, αυτή θα πρέπει να είναι η προσέγγισή μας, που ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”.

Για το στιλ παιχνιδιού του: “Θα πρέπει να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο όταν αυτό είναι εφικτό. Θέλουμε να παίζουμε καλά αλλά ακόμα και αν δεν το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να νικάμε. Η ομάδα μας θα είναι διαφορετική από εκείνη του Άγιαξ επειδή έχει διαφορετικούς παίκτες. Δεν μπορώ να αλλάξω την ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη”.

Για το γεγονός πως άφησε στον Μαγκουάιρ το περιβραχιόνιο του αρχηγού: “Ο αρχηγός είναι πραγματικά σημαντικός και είμαι χαρούμενος για αυτόν. Μπορεί να βοηθήσει για να του δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Θα τον στηρίξω κάθε φορά που μπορώ. Είναι παίκτης πρώτης γραμμής, το έχει αποδείξει στο παρελθόν αλλά θα πρέπει να το κάνει στο παρόν και στο μέλλον. Έχει παίξει 46 φορές για την Αγγλία, είναι πολύ εντυπωσιακός και περιμένω πολλά από αυτόν”.

Για την απόκτηση του Λισάντρο Μαρτίνες από τον Άγιαξ: “Έχουμε καλούς παίκτες αλλά νομίζω πως χρειαζόμαστε και βάθος πέρα από ποιότητα. Έκανα τις αναλύσεις μου και είδα πως η Γιουνάιτεντ ήταν αρκετά ευάλωστη στην αριστερή πλευρά της άμυνάς της. Ο Μαρτίνες είναι αριστεροπόδαρος και αυτό είναι πλεονέκτημα όταν έχει την κατοχή αλλά και όταν αμύνεται. Φέρνει επίσης το πνεύμα της Λατινικής Αμερικής, μία ελεγχόμενη επιθετικότητα. Νομίζω ότι θα ταιριάξει καλά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν είναι ο ψηλότερος αλλά είναι καλός στον αέρα”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X