ΑΕΚ: «Ρέστα» Αγγελόπουλου για να κρατήσει τον περιζήτητο Χάμερ

ΑΕΚ: «Ρέστα» Αγγελόπουλου για να κρατήσει τον περιζήτητο Χάμερ
Photo Credits: INTIME

Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να μείνει ο Ίαν Χάμερ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα για την επόμενη σεζόν, όμως εκτός από αυτούς υπάρχει εκκρεμότητα με τους αθλητές που έπαιξαν φέτος στην Ένωση και θα ήθελαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ να τους κρατήσουν. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ίαν Χάμερ που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του την χρονιά που μας πέρασε.

Ο Αμερικανός που ήρθε λίγο μετά το ξεκίνημα της περσινής σεζόν, στην θέση του Μάνι Χάρις, αποδείχτηκε λίρα εκατό για την ΑΕΚ, αφού σε πολύ μικρό διάστημα έγινε ο αγαπημένος παίκτης των οπαδών, χάρις στην πολύπλευρη παρουσία του στο παρκέ και την σταθερότητα που έδειχνε σε άμυνα και επίθεση.

Η ΑΕΚ κατάφερε να τον ανανεώσει τον Δεκέμβριο που είχε οψιόν στο συμβόλαιο του και τον κράτησε έως το καλοκαίρι. Πλέον ο Χάμερ είναι free agent και μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ θα ήθελε πολύ να τον κρατήσει για ευνόητους λόγους, όμως δεν παίζει μόνη της. Ο Χάμερ μετά την χρονιά που έκανε, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού, που είναι διατεθειμένες να του δώσουν καλό συμβόλαιο και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Από την άλλη η ΑΕΚ θα κάνει την προσπάθεια της, γνωρίζοντας και πως ο παίκτης αισθάνεται καλά στην ομάδα, αλλά θα πρέπει ο πρόεδρος της Ένωσης να προχωρήσει σε υπέρβαση για να τον κρατήσει και άλλον χρόνο στην ομάδα. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ίσως μόνο με παρέμβαση Αγγελόπουλου μπορεί να υπάρξει θετική κατάληξη στο θέμα και σίγουρα θα είναι ένα πολύ καλό νέο για την ομάδα, καθώς ο Χάμερ είναι από τους λίγους ξένους τα τελευταία χρόνια που έχει καθολική αποδοχή από τον κόσμο.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις με τον Αμερικανό, που αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο σπίτι του στο Αϊντάχο και απολαμβάνει τις διακοπές του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X