Ο νέος κανόνας της Πρέμιερ Λιγκ για την αποφυγή καθυστερήσεων

European Super League: Εκτακτη συνεδρίαση των 14 ομάδων της Premier League
Photo Credits: INTIME

Στην προσπάθεια να αποφευχθούν καθυστερήσεις η Πρέμιερ Λιγκ καθιέρωσε έναν νέο κανόνα για την αποφυγή καθυστερήσεων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 5 Αυγούστου θα δοθεί η φετινή προγραμματισμένη σέντρα στην Πρέμιερ Λιγκ με την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Κρύσταλ Πάλας στο «Έμιρεϊτς» με έναν νέο κανόνα που θα αφορά το να αποτρέπονται οι καθυστερήσεις .

Σύμφωνα με τον Μάικ Κίγκαν της Daily Mail, κατά την διάρκεια των αγώνων θα χρησιμοποιούνται 10 μπάλες μέσα σε μια προσπάθεια να επιταχύνει το παιχνίδι και να μειώσει τις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα θα χρησιμοποιούνται  η μπάλα στην έναρξη του παιχνιδιού, μία στην κατοχή του τέταρτου διαιτητή και άλλες οκτώ περιμετρικά στο γήπεδο. Οι μπάλες θα είναι σε κώνους και με αυτούς θα πρέπει να ναι προσεκτικοί.

Πλέον 8 ball boys θα ναι γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και θα λαμβάνουν οδηγίες να βλέπουν τον παίκτη που κάνει την επαναφορά ώστε να επιστρέφουν την μπάλα με την ίδια ταχύτητα και για τις δυο ομάδες.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X