Κίνηση της Νάπολι για τον Κέπα

Κέπα: Σημάδεψε οκτώ συνεχόμενες φορές το οριζόντιο δοκάρι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα της Νάπολι θέλει να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα και πρωταρχικός της μεταγραφικός στόχος είναι ο Κέπα της Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρία βασικά «γρανάζια» των περασμένων ετών, αποτελούν παρελθόν από την Νάπολι. Οι Λορέντσο Ινσίνιε, Ντρις Μέρτες και Καλιντού Κουλιμπαλί, είτε ψάχνουν είτε έχουν βρει, τον επόμενο σύλλογο όπου θα αγωνίζονται. Επιπλέον, ο βασικός κίπερ των «παρτινοπέι», ο Ντάβιντ Οσπίνα, επέλεξε τα πετροδόλλαρα της Αλ Νασρ.

Ρεπορτάζ της  «Marca» κάνει λόγο για κίνηση του κλαμπ του ιταλικού Νότου για τον Κέπα της Τσέλσι. Το ισπανικό ΜΜΕ γράφει ότι η Νάπολι θέλει να αποκτήσει τον Ισπανό γκολκίπερ, με τη μορφή δανεισμού.

Ούτως ή άλλως, επιθυμία του Κέπα είναι να βρίσκεται σε ένα κλαμπ όπου θα παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει. Η θέση του βασικού τερματοφύλακα είναι καπαρωμένη από του Εντουάρντ Μεντί. Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Κέπα αγωνιζόταν μόνο στο Κύπελλο Αγγλίας και στο League Cup. Το καλοκαίρι του 2018, η Τσέλσι δαπάνησε 80 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X