Στο «σφυρί» και το ιδιωτικό τζετ του Σουμάχερ

Στο «σφυρί» και το ιδιωτικό τζετ του Σουμάχερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να εκποιεί την περιουσία την περιουσία του Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει η σύζυγος του Κορίνα, η οποία ετοιμάζεται να βγάλει στο σφυρί το πολυτελές τζετ με το οποίο μετακινούταν ο άλλοτε οδηγός της Formula 1.

Στο σφυρί είχε βγάλει πριν από επτά χρόνια η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ Κορίνα, ένα από τα πιο αγαπημένα σπίτια του διάσημου πιλότου της Formula 1 μια έπαυλη στη Νορβηγία, που αποτελούσε το αγαπημένο του καταφύγιο.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν είναι το μοναδικό, καθώς το ίδιο αναμένεται να γίνει και με το πολυτελές Λίαρ Τζετ, με το οποίο μετακινούταν ο «Σούμι», τόσο για τις οικογενειακές του υποχρεώσεις, όσο και για τα γκραν πρι. Το οκταθέσιο jet Dassault Falcon 2000LX αναμένεται να πουληθεί για το ποσό των 29 εκατομμυρίων ευρώ.

Το εν λόγω τζετ αποτελεί ένα πολυτελές κινητό παλάτι, το οποίο χρησιμοποιούσε τα τελευταία χρόνια της αγωνιστικής του καριέρας ο πιλότος της Formula 1.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X