«Εδειξε» ΑΕΚ ο Πλάνιτς!

«Εδειξε» ΑΕΚ ο Πλάνιτς!
Photo Credits: INTIME

Ακόμα πιο κοντά στην ΑΕΚ φέρεται να είναι ο Μπόγκνταν Πλάνιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς αυτή τη στιγμή δεδομένα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στόχο για την ΑΕΚ.

Η Χάιφα παρότι είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στο Ισραήλ τα τελευταία χρόνια, δεν κατάφερε να κατακτήσει το Σούπερ Καπ, καθώς ηττήθηκε 4-3 στα πέναλτι από την Μπερ Σεβά (1-1 κανονική διάρκεια). Ενώ ο Πλάνιτς αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισραηλιτικής ιστοσελίδας «sport1.maariv.co.il», μίλησε στους συμπαίκτες του λέγοντάς τους τα εξής: «Θέλω να παραμείνω στη Χάιφα, αλλά η πρόταση της ΑΕΚ είναι πολύ καλή», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, από το Ισραήλ τονίζεται πως «η Μακάμπι θα προσπαθήσει να τον κρατήσει μέχρι και τον δεύτερο αγώνα με τον ΟΣΦΠ και παράλληλα να τον ανανεώσει, αλλά δεν είναι στο χέρι της λόγω της ΑΕΚ. Του δίνει αύξηση 100 χιλιάρικα, δηλαδή αύξηση στα 500 χιλιάδες ευρώ ανά χρόνο για άλλα 2 έτη».

Τι λέει ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα

Υπέρμαχος της παραμονής του Πλάνιτς είναι ο προπονητής της Μακάμπι, Μπαράκ Μπαχάρ, ο οποίος προσπαθεί να κάνει τον Σέρβο να μείνει. Και αυτό το μήνυμα το μεταφέρει και στην διοίκηση της ομάδας του. Μάλιστα, στην συνέντευξη Τύπου μετά το χαμένο Σούπερ Καπ, είπε: «O Πλάνιτς είναι παίκτης μας και πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη μείνει στην ομάδα». Ενώ διαρροές της ομάδας, επισήμαναν πως «αν η ΑΕΚ πληρώσει 1,8 εκατομμύρια και ο Μπογκντάν θέλει να φύγει, τότε είναι δικός τους και δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με αυτό». Και συνέχισαν λέγοντας ότι «στόχος μας είναι να τον κρατήσουμε εδώ με νέο συμβόλαιο».

Πρόεδρος της Μακάμπι Χάιφα: «Δύσκολο το να κρατήσουμε τον Πλάνιτς»

Επίσης, στην ιστοσελίδα «sport1.maariv.co.il» τονίζεται πως ο σχολιαστής και πρώην προπονητής, Σλόμο Σαράφ συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Μακάμπι Χάιφα, Γιάκοβ Σαχάρ, ο οποίος του αποκάλυψε ότι η υπόθεση παραμονής του Πλάνιτς, δεν είναι… εύκολη. «Είναι δύσκολο να κρατήσουμε τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, υπό την πίεση της προσφοράς της ΑΕΚ», του είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα.

«Μπορεί να πάρει από τώρα τον Πλάνιτς η ΑΕΚ, αλλιώς…»

Στο μεταξύ, άλλο ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα «ynet.co.il», ανέφερε πως η ΑΕΚ αφήνει το περιθώριο στην Χάιφα να διατηρήσει τον Πλάνιτς στα ματς με τον ΟΣΦΠ, δίνοντας ωστόσο λιγότερα χρήματα από τη ρήτρα. Ενώ αν αρνηθεί η Μακάμπι, τότε η ΑΕΚ θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα και θα πάρει πριν το δεύτερο ματς με τους «ερυθρόλευκους» τον Πλάνιτς. Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει: «Οι Έλληνες προσφέρουν στη Χάιφα να κλείσει με χαμηλότερο ποσό η μεταγραφή και επιτρέπουν στον Πλάνιτς να παίξει με τη Χάιφα στα ματς με τον ΟΣΦΠ στα προκριματικά του Champions League. Εάν οι πρωταθλητές Ισραήλ δεν αποδεχτούν την πρόταση, οι Έλληνες θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης και θα πάρουν τον Πλάνιτς πριν από τη ρεβάνς στην Ελλάδα στις 27 Ιουλίου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ενεργοποίηση της ρήτρας αποδέσμευσης δεν εγγυάται άμεσα την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η οποία εξαρτάται από τον ίδιο τον παίκτη. Αλλά ο Πλάνιτς έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την ελληνική προσφορά και δεν φαίνεται να διστάζει να φύγει εάν η Χάιφα δεν βελτιώσει την πρόταση ανανέωσής της».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X