Λουίς Σουάρες: «Έφαγε» άκυρο από Μίλαν ο Ουρουγουανός

Ατλέτικο Μαδρίτης: Αποχαιρέτισε τον Λουίς Σουάρες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μίλαν απέρριψε το ενδεχόμενο να υπογράψει τον Λουίς Σουάρες ως free agent κι έτσι ο Ουρουγουανός είναι ακόμα πιο κοντά στο MLS.
«Δεν ενδιαφερόμαστε», έτσι απάντησαν οι επικεφαλής της Μίλαν όταν ρωτήθηκαν για τον Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο πολύπειρος Ουρουγουανός στράικερ είναι σε αναζήτηση επαγγελματικής στέγης και όσο οι μέρες περνάνε, τόσο πιο κοντά βρίσκεται στο MLS.

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ να είναι προ των πυλών ο άλλοτε επιθετικός των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, αρχίζει να σκέφτεται πιο θερμά την περίπτωση να διασχίσει τον Ατλαντικό, με την DC United του Γουέιν Ρούνεϊ να συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να αποσπάσει την υπογραφή του. Ο πρώην επιθετικός της Γιουνάιτεντ γνωρίζει τις δυνατότητες του Ουρουγουανού, ο οποίος ήταν αντίπαλος όταν ο «Πιστολέρο» αγωνιζόταν με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ωστόσο παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον από την DC United, ο Ρούνεϊ ξεκαθάρισε ότι, πριν πάρει την απόφαση, θα αξιολογήσει την πορεία του Ουρουγουανού. «Σέβομαι πολύ τον Λουίς Σουάρες. Πιστεύω ότι είναι ένας απίστευτος παίκτης. Θέλω παίκτες που… πεινάνε, θέλω παίκτες να έρθουν σε αυτόν τον σύλλογο που πεινάνε και θέλουν να παίξουν για αυτόν τον σύλλογο, αλλά που έχουν επίσης πολλά να δώσουν. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να εντοπίσουμε το σωστό προφίλ των παικτών που προσπαθούμε να φέρουμε», είπε ο Ρούνεϊ μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ουρουγουανού διεθνούς, η Mundo Deportivo αναφέρει ότι η οικογένειά του βλέπει ευνοϊκά την εγκατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ μέχρι στιγμής η ομάδα με την οποία έχει διαπραγματευτεί είναι η Ρίβερ Πλέιτ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X