Με φοβερή κούρσα ο Κέρλι νικητής στα 100μ. του Παγκοσμίου του Όρεγκον (VIDEO)

Με φοβερή κούρσα ο Κέρλι νικητής στα 100μ. του Παγκοσμίου του Όρεγκον (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Φρεντ Κέρλι αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο Όρεγκον έπειτα από μία συγκλονιστική κούρσα, την οποία κατάφερε να κερδίσει στο νήμα!

Ο Αμερικανός σπρίντερ, από τα μέσα της κούρσας άρχισε να αναπτύσσεται, κατακτώντας τη νίκη στο νήμα με 9.86, αφήνοντας πίσω τους συμπατριώτες του Μάρβιν Μπρέισι με 9.874 και Τρέιβον Μπρομέλ με 9.876.

O Kέρλι έγινε ο πρώτος Αμερικανός από το 1991 που καταφέρνει να φτάσει στη νίκη αήττητος σε όλες τις προηγούμενες κούρσες, στέλνοντας στα ουράνια τους συμπατριώτες του που τον αποθέωσαν.

Ο προηγούμενος Αμερικανός που κατάφερε να φτάσει αήττητος στον τελικό και να κερδίσει ήταν ο Καρλ Λιούις το 1983 κάτι που επανέλαβε και το 1991.


«Έχασα το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες για 0.04. Είδα τον Μπρέισι μπροστά μου βγήκε μπροστά και διάλεξα τη σωστή στιγμή και έκανα τη δουλειά», δήλωσε ο Κέρλι.

Ο Κέρλι είναι ένας από τους τρεις μόλις σπρίντερ μαζί με τον συμπατριώτη του Μάικλ Νόρμαν και τον Νοτιοαφρικανό Γουέιντ φαν Νίεκερκ που έχουν σπάσει το φράγμα των 10” στα 100μ., των 20” στα 200μ. και των 44” στα 400μ.

Πλέον ο 27χρονος Κέρλι είναι ο μοναδικός αθλητής που έχει μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στα 100 και 400μ. (χάλκινο στην Ντόχα το 2019).

«Είναι φανταστικό να τα καταφέρνω στα πάτρια εδάφη με τον κόσμο γύρω μας. Είναι μία υπέροχη ευλογία να φτάνω αήττητος στη νίκη. Νιώθω ότι μπορούμε να κυριαρχήσουμε ξανά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του χρόνου», συμπλήρωσε ο Κέρλι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X