Καβάλα: VIDEO από drone πάνω από την περιοχή που κατέπεσε το Antonov

Καβάλα: VIDEO από drone πάνω από την περιοχή που κατέπεσε το Antonov

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αεροσκάφος κατέπεσε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ μεταξύ Αντιφιλίππων και Παλαιοχωρίου Καβάλας.

Eίχε απογειωθεί από την Ουκρανία και πριν από το δρομολόγιο μεταφοράς φορτίου από τη Σερβία προς την Ιορδανία, είχε επισκεφτεί την Τουρκία.

Στους χάρτες καταγράφεται να κάνει στροφή 180 μοιρών, ενώ πετούσε πάνω από τη θάλασσα κοντά στο όρος Άθως με κατεύθυνση προς τη Χρυσούπολη.

Ωστόσο, δεν έφτασε έως το αεροδρόμιο και το σήμα του χάθηκε από το ραντάρ, καθώς κατέπεσε φλεγόμενο κοντά στον οικισμό του Παλαιοχωρίου.

Πηγές προσκείμενες στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανέφεραν ότι ο πιλότος του An-12 ενημέρωσε πως το αεροσκάφος είχε υποστεί βλάβη κινητήρα και ζήτησε άδεια έκτακτης προσγείωσης, αλλά δεν πρόλαβε να φθάσει σε αεροδρόμιο, καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στον ένα κινητήρα εν πτήσει και το αεροπλάνο κατέπεσε.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, τόνισε το πρωί της Κυριακής ότι πέταξε drone για να εκτιμηθεί η κατάσταση, ενώ γνωστοποίησε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να εκκενωθεί ο οικισμός των Αντιφιλίππων, ο οποίος έχει περίπου 1.200 κατοίκους. Ο ίδιος είπε ότι έχει απομονωθεί σε μεγάλη ακτίνα η περιοχή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X