Τεντόγλου: «Θα ήταν ντροπή να κερδίσω με άλμα στα 8.32μ.»

Τεντόγλου: «Θα ήταν ντροπή να κερδίσω με άλμα στα 8.32μ.»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μίλτος Τεντόγλου δεν ήταν ικανοποιημένος με την παρουσία του στον τελικό του Παγκοσμίου, παρά το γεγονός ότι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Τεντόγλου έφτασε μέχρι την 2η θέση του τελικού σε μία ακόμα σπουδαία επιτυχία στην καριέρα του, όμως, στις δηλώσεις του, στάθηκε στα λάθη του και στα σημεία που του στέρησαν το χρυσό. Μάλιστα, όπως είπε μεταξύ άλλων, θα θεωρούσε «ντροπή» να κερδίσει τον αγώνα με το μεγαλύτερο άλμα του να βρίσκεται στα 8.32 μέτρα.


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ηταν από τους καλύτερους σε θέμα επιδόσεων σε όλο τον αγώνα, αλλά δεν μου ξέφυγε ένα άλμα. Εκανα λάθη στην προσγείωση και μου στέρησε το χρυσό μετάλλιο. Ημουν σταθερός, αλλά είχα απίστευτα κακές προσγειώσεις. Άφηνα το σώμα μου πολύ πίσω. Είναι κρίμα που έχασα έτσι το χρυσό. Η φόρα μου ήταν εντάξει. Είχα καλό σερί και είναι κρίμα. Κρίμα.

Δεν με πειράζει που έχασα με 8,32μ. Δεν πέτυχα ούτε ένα άλμα. Είπα ότι έπρεπε να κάνω 8,50μ. Δεν έπρεπε να κερδίσω με 8,32μ, θα ήταν ντροπή. Καλοδεχούμενο το μετάλλιο βέβαια. Το πρώτο μου στη διοργάνωση, αλλά θα έχω την ευκαιρία του χρόνου να το πάρω».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X