Η Σπαρτάκ Μόσχας τρόλαρε τον Κριστιάνο ρίχνοντας του «πόρτα»

Ράνγκνικ: «Δεν θα αποφασίσω εγώ για την παραμονή του Κριστιάνο»
Photo Credits: INTIME

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει απορρηφθεί από πολλές ομάδες και η Σπαρτάκ Μόσχας τρόλαρε τον Πορτογάλο σταρ, απορρίπτοντας τον σε (φανταστικό) μήνυμα που της έστειλε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αβέβαιο. Μπορεί ο 37χρονος επιθετικός να έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχει δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ.

Οι διαπραγματεύσεις για τη περίπτωση του Πορτογάλου σταρ έχουν ξεκινήσει. Ορισμένα δημοσιεύματα μάλιστα, τονίζουν πως Μπάγερν, Τσέλσι και Παρί, έχουν απορρίψει την προοπτική απόκτησης του. Σειρά λοιπόν και μιας τέταρτης ομάδας, να πει «όχι»  στον Κριστιάνο.

Αυτή είναι η Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία θέλησε να τρολάρει τον CR7. Το ρωσικό κλαμπ δημοσίευσε μια (φανταστική) συνομιλία στο twitter που είχε με τον Κριστιάνο, στην οποία και εκείνη, του έκλεισε τη «πόρτα».

«Πόνος ξανά, αλλά όχι για εμάς αυτή τη φορά», έγραφε χαρακτηριστικά.

Το ίδιο πράγμα είχε κάνει ο σύλλογος το προηγούμενο καλοκαίρι. Αλλά πρωταγωνιστής ήταν ο Λέο Μέσι, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα και μπορούσε να υπογράψει όπου ήθελε.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X