Γκαλτιέ: «Ο Νεϊμάρ θα είναι πιο άνετα, μπροστά από τους δύο μέσους»

Ο Κελαϊφί στη παρουσίαση του Γκαλτιέ αναφέρθηκε και στον Ζιντάν
Photo Credits: INTIME

Σε συνέντευξη που έδωσε στη «L' Equipe», ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, μίλησε για το ρόλο που θα έχουν στην ομάδα οι Εμπαπέ και Νεϊμάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τις κακές σχέσεις που έχουν οι Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ. Μάλιστα, ορισμένα από αυτά, τόνιζαν πως ο Γάλλος φορ θέλει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ.

Όλα δείχνουν όμως πως θα χρειαστεί να συνυπάρξουν. Αυτό το διαβεβαίωσε ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας, Κριστόφ Γκαλτιέ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «L’ Equipe», ο νέος τεχνικός της Παρί τόνισε πως θέλει βοήθεια και από τους δύο ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικα οι δηλώσεις του:

«Υπάρχει ανάγκη για ροτέισον. Αυτό που θέλω, πέρα από μία πολύ δυνατή ενδεκάδα που χρειάζομαι προφανώς, είναι οι πέντε αλλαγές μου να είναι το ίδιο δυνατές με τους λεγόμενους βασικούς. Στο επιθετικό κομμάτι, θα υπάρχει χρόνος συμμετοχής για όλους. Ξέρω που θα είναι πιο άνετα ο Νεϊμάρ, μπροστά από τους δύο μέσους. Ο Νεϊμάρ και ο Μέσι είναι παίκτες που έχουν την ικανότητα να παίζουν ανάμεσα στις γραμμές και να είναι αποφασιστικοί», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γκαλτιέ, για να προσθέσει αναφορικά με τον Εμπαπέ:

«Ο Κιλιάν είναι κάποιος που του αρέσει να παίζει σε βάθος, είναι προικισμένος τεχνικά και μπορεί να παίξει ανάμεσα στις γραμμές. Θέλω να τον ταιριάξω με έναν άλλον επιθετικό, που να έχει διαφορετικό προφίλ».

Για το ποιος θα είναι ο αρχηγός της ομάδας την σεζόν, ο Γκαλτιέ ξεκαθάρισε: “Ο Μαρκίνιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός ενώ θα υπάρχουν και υπαρχηγοί, που δεν τους έχω ανακοινώσει ακόμα”.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X