Περιμένει την Ίντερ ο Ντιμπάλα, παρά την πίεση της Ρόμα

Περιμένει την Ίντερ ο Ντιμπάλα, παρά την πίεση της Ρόμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Ίντερ να κινηθεί γρήγορα για την απόκτηση του προσπαθεί να κάνει ο Πάουλο Ντιμπάλα, με την Ρόμα να έχει επανέλθει δυνατά στην προσπάθεια της για να τον κάνει δικό της.

Ελεύθερος έμεινε το φετινό καλοκαίρι από την Γιουβέντους ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο και την Ίντερ.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που η Ρόμα έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του και του έχει κάνει προσφορά για συμβόλαιο 4 ετών με τις απολαβές του, να ανέρχονται καθαρά στα 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δίχως τα μπόνους.

Από την πλευρά του ο παίκτης προσπαθεί να βάλει στο περίμενε τους «τζιαλορόσι», για λογαριασμό των «νερατζούρι», καθώς ο ίδιος θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτούς, κάτι που έχει σαν συνέπεια να αντιστέκεται στο πρέσινγκ που του ασκεί η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X